MÅTTE OPERERES: Skuespillerstjernen Anne Marie Ottersen ble operert for en godartet hjernesvulst i 2007.  Foto: SCANPIX
MÅTTE OPERERES: Skuespillerstjernen Anne Marie Ottersen ble operert for en godartet hjernesvulst i 2007. Foto: SCANPIX Vis mer

Anne Marie ble operert for hjernesvulst

- Jeg trodde jo jeg skulle dø., sier «Skal vi danse»-aktuelle Anne Marie Ottersen.

Publisert
SEHER.NO:  Skuespillerstjernen Anne Marie Ottersen (65) er blant kjendisene som skal svinge seg på parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse» i høst.

Men selv om hun nå er frisk og rask, og ser frem til å ta på seg danseskoene, har ikke de siste årene vært like enkle for den populære 65-åringen.

I intervju med ukebladet Her og Nå forteller Ottersen at hun fikk noe som minnet om epileptiske anfall under en påsketur i fjellet i 2007. 65-åringen fikk kramper og besvimte, og ble fraktet i all hast til Lillehammer sykehus.

Der oppdaget legene at Ottersen hadde en hjernesvulst, som måtte opereres.

Heldigvis var svulsten godartet, men ifølge skuespillerinnen satte hendelsen en skikkelig støkk i henne.

- Rett etter dro jeg på turné. Jeg måtte tenke på noe annet og flytte fokus. Det var ikke snakk om å gå ned i kjelleren med depresjoner. Det tror jeg var riktig for meg. Teatret ble nesten en slags redning, sier skuespillerinnen til Her og Nå.

Og 65-åringen innrømmer at sykdommen har forandret henne.

- Jeg fikk livet i gave! Jeg trodde jo jeg skulle dø. Man får et annet perspektiv på ting. Det rare er at man ikke må gjøre de store tingene, som å dra ut og reise, se pyramidene i Egypt og slikt. Det som er tingen, er å sette seg på en benk i parken med en kaffekopp og bare være til, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hoffer'n seiler opp som danse-favoritt
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer