Anne Lindmo:

Anne Lindmos forvandling fikk sønnen til å gråte

- Stakkars fyr, han tenkte vel: «Hjelp, det kommer en dragartist og henter meg. Hvor er mamma!?»

Anne Lindmos forvandling fikk sønnen til å gråte
Publisert

(Seoghør.no): Når Anne Lindmo (47) trer inn i programlederrollen i NRK-programmet «Lindmo», stråler hun som regel i lekre antrekk og perfekt lagt sminke.

Men i hverdagen er ikke 47-åringen like glad i jåleri, sier hun til VG.

De som følger «Lindmo»s Facebook-side har muligens fått med seg deres ukentlige oppdateringer der de deler bilder av Anne Lindmo før og etter styling. Innleggene får som oftest tusenvis av likerklikk, og kommentarene strømmer inn.

Overfor VG forklarer hun imidlertid at TV-sminken som regel fjernes så fort hun går ut av studio.

- Jeg hentet sønnen min i barnehagen sånn en gang, da begynte han å gråte. Stakkars fyr, han tenkte vel: «Hjelp, det kommer en dragartist og henter meg. Hvor er mamma!?» sier hun til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gleder meg til å bli 90 år

Videre forklarer den jordnære TV-profilen at hun sjelden tar seg selv så høytidelig, og at det er mulig at alderen har noe å si for nettopp dette.

- Det hjelper å runde 40. Man har jo noen intense år tidligere i livet hvor mange tenker mye mer. Jeg tror alle må gjennom de nevrotiske, selvopptatte årene og så bikker du 40 og senker skuldrene mer. Det er en nydelig utvikling det der. Jeg gleder meg til å bli 90 år og helt fryktløs, sier hun til VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer