TILBAKE TIL FREDAGSKVELDENE: Anne- Kat kommer med et nytt populærvitenskapelig program på NRK1. Foto: SCANPIX
TILBAKE TIL FREDAGSKVELDENE: Anne- Kat kommer med et nytt populærvitenskapelig program på NRK1. Foto: SCANPIX Vis mer

Anne-Kat. tilbake i gullrekka

Anne-Kat. Hærland gjør comeback i gullrekka etter tre år.

SEHER.NO:  I mars går "Beat for Beat" ut av statskanalens gullrekke på fredagen, og inn kommer komikerne Anne-Kat Hærland (37) og Dagfinn Lyngbø (37) som skal lede programmet ''Big Bang'', skriver VG.

Duoen synes ifølge avisen at det er altfor mye talent-TV på fredagskvelden, og kommer med et program som er kjemisk fritt for kjendiser.

''Big Bang'' skal bli et populærvitenskapelig program som går ut på at Hærland og Lyngbø stiller spørsmål om alt mellom himmel og jord, til et fast ekspertpanel bestående av en lege, en biolog, en sosialantropolog, en fysiker og en historiker.

- Der andre har norske talenter eller dansende kjendiser i paljetter, har vi har norske fageksperter, humrer Anne-Kat til avisen og sikter dermed til TV 2s fredagssatsing.

De to programlederne trives så godt sammen at de har en tendens til å avslutte hverandres setninger og tanker.

- Vi trives veldig godt med hverandre og liker hverandres innfallsvinkler. Vi er veldig fornøyd med at vi nå har fått sjansen til å samarbeide om dette underholdningsprogrammet, sier Anne-Kat til avisen.

Se videoklipp fra det nye programmet her (ekstern lenke)

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.