Anne-Kat. fikk en bursdag utenom det vanlige

Se hvordan det gikk da komikeren fylte år ombord i «Berserk»!

SEOGHØR.NO: Komiker Anne-Kat. Hærland (44) er for tiden å se i uvante omstendigheter i TVNorge-programmet «Berserk - i pionerenes farvann».

Sammen med eventyrer Jarle Andhøy (38) og resten av besetningen har Hærland begitt seg ut på en to måneders seilas til Sydpolen.

Gjengen har opplevd mye spennende på den lange reisen, og TV-profilen måtte til og med feire 44-årsdagen sin under det utfordrende eventyret.

Se video av bursdagsfeiringen øverst i saken!

Bursdagsfeiringen ble dermed litt utenom det vanlige, til tross for at den livlige gjengen prøvde sitt beste for å gi Hærland en verdig bursdag.

Selv fortalte hun imidlertid gjengen at hun ikke krever så mye på den store dagen, som i bunn og grunn ble feiret med sjokoladepannekaker. 

- Jeg er veldig billig i drift jeg, så det jeg ønsker meg på bursdagen min er at noen steker disse pannekakene, sier Hærland under videoklippet. 

Saken fortsetter under bildet.

GJENGEN: Det er Rune «Supern» Olsgaard, Nick Jaffe, Petter Baarli, Anne-Kat. Hærland og Jarle Andhøy som er med i TVNorge-programmet «Berserk - i pionerenes farvann». Foto: TVNorge
GJENGEN: Det er Rune «Supern» Olsgaard, Nick Jaffe, Petter Baarli, Anne-Kat. Hærland og Jarle Andhøy som er med i TVNorge-programmet «Berserk - i pionerenes farvann». Foto: TVNorge Vis mer

Angrer ikke

Anne-Kat. var klar over faren ved å begi seg ut på en ekspedisjon med «Berserk»-gjengen, men har aldri sett seg tilbake. 

- Det å se dette landskapet, du blir jo helt... Det ble litt rørt grining innimellom. Du kjenner at du får tårer i øyekroken når du ser det første isfjellet og sånt, fortalte Anne-Kat. Hærland beveget til Seoghør.no da vi møtte henne i fjor.

I 2011 var Jarle Andhøy og annen båt som bar Berserk-navnet involvert i en tragisk dødsulykke.

I februar det året forliste båten på vei til Sydpolen, og Robert Skaanes, Tom Gisle Bellika og sørafrikaneren Leonard Banks forsvant i havet. Bare kaptein Andhøy og Samuel Massie (22), som i fjor høst har vært å se i «Skal vi danse» på TV 2, overlevde.

«Berserk - i pionerenes farvann» sendes på TVNorge torsdager klokken 21.30.

UT PÅ TUR: Anne-Kat. Hærland ble god venn med sine «Berserk»-kamerater Petter Baarli og Jarle Andhøy.  Foto: Andreas Fadum
UT PÅ TUR: Anne-Kat. Hærland ble god venn med sine «Berserk»-kamerater Petter Baarli og Jarle Andhøy. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Atle har lært meg en viktig ting