Anne-Kat. fant tilbake til eksen

Den profilerte komikeren er nyforelsket etter å ha blåst liv i en gammel flamme.

FORELSKET: Komiker Anne-Kat. Hærland har funnet tilbake til eks-kjæresten Kåre etter snaut 20 år. Foto: Scanpix
FORELSKET: Komiker Anne-Kat. Hærland har funnet tilbake til eks-kjæresten Kåre etter snaut 20 år. Foto: Scanpix Vis mer
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Anne-Kat Hærland og Kåre Joao Pedersen var et par også på 90-tallet. Foto: All Over Press
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Anne-Kat Hærland og Kåre Joao Pedersen var et par også på 90-tallet. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken skapte Anne-Kat. Hærland (44) overskrifter etter at hun avslørte ovenfor VG Helg at hun har øyesykdommen Retinitis pigmentosa.

Sykdommen gjør at cellene på netthinnen dør i sakte tempo, som fører til innsnevret syn – og sjansen for å bli helt blind er reell.

Men dét var ikke det eneste den profilerte komikeren snakket om i intervjuet.

Hun kom også med en langt hyggeligere avsløring; i våres fant hun nemlig tilbake til eks-kjæresten og tidligere samboer Kåre Joao Pedersen etter snaut 20 år fra hverandre.

– Det er veldig hyggelig, sykt deilig, sier Hærland om forholdet til den tidligere «Kåre and the Cavemen»-trommeslageren.

Tidligere har blondinen vært gift med Espen Hauglid, og fra 2009 til 2012 var hun kjæreste med lydteknikeren Trond Kjørlaug.

Saken fortsetter under bildet.


– Det blir ikke noen ny kjæreste eller samboer på en stund. Det neste året skal jeg jobbe så mye at jeg ikke har krefter igjen til noe annet, sa Hærland til Se og Hør etter at bruddet med sistenevnte ble kjent.

Avkreftet Ari Behn-rykter

Det har også versert rykter om at humordronningen en periode datet Ari Behn (43), men det avkreftet hun ovenfor Seher.no under «Gullruten» i 2011.

Den gang hevdet Hærland at historien om at hun skal ha vært sammen med Behn på 90-tallet kommer som en konsekvens av hennes egne sketsjer.

– Jeg hadde en vits om det, men det jeg sier på scenen er ikke nødvendigvis sant. Det er vanskelig for dere å skille komikeryrket fra det private, sa 44-åringen.

Kjæresteforhold eller ei: Til VG innrømmet i hvert fall Hærland i 2001 at hun har sett Behn uten en tråd på kroppen. Dette avslørte hun da hun fikk spørsmål om hva som var det verste hun hadde lest om seg selv.

– At jeg har ligget med Ari Behn. Det er det verste jeg har lest. Jeg har jo ikke gjort det engang. Jeg har sett ham naken, det skal jeg innrømme. Men jeg har ikke ligget med ham, sa hun til avisen.

HEFTIGE RYKTER: Anne-Kat. Hærland hevder hun aldri har vært sammen med Ari Behn. Dette bildet av duoen er hentet fra 2001. Foto: Aftenposten / Scanpix
HEFTIGE RYKTER: Anne-Kat. Hærland hevder hun aldri har vært sammen med Ari Behn. Dette bildet av duoen er hentet fra 2001. Foto: Aftenposten / Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Anne-Kat. Hærland innrømmer å ha kjent på depresjon