KVINNESPESIAL: I anledning 8. mars er Anne-Kat Hærland paneldeltager i "Trygdekontoret" onsdag. Foto: Ole Kaland/NRK
KVINNESPESIAL: I anledning 8. mars er Anne-Kat Hærland paneldeltager i "Trygdekontoret" onsdag. Foto: Ole Kaland/NRK Vis mer

Anne Kat er gjest Trygdekontoret

- Gleder meg til å ta på håret hans.

Publisert
SEHER.NO: Thomas Seltzer åpner nok en gang Trygdekontoret på NRK3 i morgen og ukens saksbehandlere er historikeren Nils Rune Langeland, antropolog og voldsekspert Ole Martin Ihle og humordronningen Anne Kat Hærland. 

Turboneger-bassisten og panelet vil som vanlig ta for seg brennaktuelle og brennuaktuelle problemstillinger, og fatte vedtak på grunnlag av både kvalifisert synsing og ren, skjær idioti, ifølge en pressemelding fra NRK.

- Trygdekontoret har en uttalt misjon om å skape problemer man ikke engang visste at man hadde. Da er det helt umulig å ikke bli med. Det er rett og slett for gøy. Dessuten er det alt for få menn på tv med så fint hår, og jeg håper å få tatt på det minst en gang i løpet av opptaket, sier Anne Kat.

Programmet er en 8. mars-spesial og den tidliger Nytt på nytt-programlederen gleder seg.

- Jeg vil kalle det en fest å diskutere kvinnesak med denne gjengen. Endelig et panel som forstår meg.

Trygdekontoret sendes på NRK3 onsdag 4. mars klokken 22.30!

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Mistet halvparten av seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer