Anne-Kat. blir millionær

Stand up-komikeren Anne Kat. Hærland vasser i penger etter sin nye show-suksess.

PÅ PREMIERE: Anne-Kat. sammen med Celina Midelfart.
PÅ PREMIERE: Anne-Kat. sammen med Celina Midelfart. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komi-millionær!


Anne-Kat. Hærland har grunn til å smile om dagen. Tre uker etter Latter-premieren på showet "Tatt av vinen" opplever hun eventyrlig suksess.


- Det er kjempestas å stå på scenen. Det gir et kick når 500 mennesker sitter der og ler i en time. Hva skal jeg si, jeg er egentlig bare kjempehappy! sier Anne-Kat. til Se og Hør.


Og det har hun grunn til å være. Rundt 17 000 solgte billetter på bare tre uker har gitt henne rundt 5,7 millioner i klingende mynt.


- Det er alltid et sjansespill å sette opp en forestilling, og da smaker det godt når publikum kommer, sier Anne-Kat. som kommentar til inntektene.


Det er komikerens eget aksjeselskap KAT AS som produserer forestillingen og bærer alle utgiftene. Da får selskapet også alle inntektene. I tillegg har hun rundt 700 000 kroner i årslønn fra NRK, og for boksuksessen "Krig og fred og religion og politikk og sånn" har hun også fått et millionbeløp.  


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer