Anne Hathaway tar et oppgjør med kroppshysteri

- Det er ingen skam å legge på seg under en graviditet, eller noensinne, skriver Hollywoodstjernen.

STOLT MOR: Anne Hathaway har ingen problemer med at hun gikk opp noen kilo under graviditeten. Hun ble mamma for første gang i mars.  Foto: Rex Features
STOLT MOR: Anne Hathaway har ingen problemer med at hun gikk opp noen kilo under graviditeten. Hun ble mamma for første gang i mars. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mars kunne Hollywoodstjernen Anne Hathaway (33) og ektemannen Adam Shulman (33) juble over å få et nytt familiemedlem.

Sønnen Jonathan Rosebanks Shulman kom til verden tidlig på dagen den 24. mars, ifølge E!Online. 

«Love & Other Drugs»-stjernen har ikke vært på latsiden av den grunn, og allerede to måneder etter fødselen møtte hun opp på filmpremieren til filmen «Alice Through The Looking Glass»

Mandag delte skjønnheten også et bilde på sin Instagram-konto der hun har klippet av buksebeina av en olabukse. I teksten forklarte hun årsaken:

«Det er ingen skam å legge på seg under en graviditet (eller noensinne). Det er ingen skam om det tar lenger tid enn man tror å slanke det vekk igjen. Det er ingen skam i å miste fatningen og lage din egen jeansshorts fordi fjorårets shorts er for trang for lårene dine i år. Kropper forandrer seg. Kropper vokser. Kropper krymper. Det er bare kjærlighet (ikke la noen fortelle deg noe annet). Fred», skrev hun åpenhjertig.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg elsker å være gravid

Hathaway er ikke den eneste stjernen som tidligere har uttalt at det har vært helt uproblematisk å legge på seg under svangerskapet. 

I 2014 fortalte skuespiller Jennie Garth (44) at hun synes det var en fryd å legge på seg under hennes tre graviditeter.

- Jeg elsker å være gravid og jeg elsker å lage barn og jeg elsket å bli feit! sa stjernen til Us Magazine.

Også modell Blac Chyna (28), som er sammen med «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen Rob Kardashian (29) har innrømmet at hun gjerne legger på seg noen kilo. 

- Jeg har et mål om å legge på meg minst 45 kilo. Jeg skal sprekke helt også skal jeg rett tilbake i toppform, sa hun på en Snapchat-video ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

FORT I SVINGENE: Rob Kardashian og Blac Chyna venter sitt første barn sammen. Like før graviditeten ble kjent, forlovet også duoen seg.  Foto: Pa Photos
FORT I SVINGENE: Rob Kardashian og Blac Chyna venter sitt første barn sammen. Like før graviditeten ble kjent, forlovet også duoen seg. Foto: Pa Photos Vis mer

Drømte om å bli mor

Anne Hathaway og  Adam Shulman giftet seg i 2012, og allerede året etter snakket Hathaway med Vogue om lysten på å få barn.

- Jeg har lyst til å bli mor, og jeg regner med å elske barna mine voldsomt. Jeg tenker på det hele tida, selv om det er en teit ting å tenke på, fordi den typen mor jeg vil bli avhenger av hva slags barn jeg får, sa skuespilleren den gang.

Etter en rekke spekulasjoner bekreftet Hathaway selv graviditeten i januar, da hun publiserte et bikinibilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

Hathaway og Shulman har vært et par siden 2008, etter at de møttes gjennom felles venner.

LYKKELIGE FORELDRE: Adam Shulman og Anne Hathaway giftet seg i 2012 og i mars fikk de sitt første barn sammen.  Foto: Pa Photos
LYKKELIGE FORELDRE: Adam Shulman og Anne Hathaway giftet seg i 2012 og i mars fikk de sitt første barn sammen. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg blir en sporty pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer