Anne Hathaway sjokkerte på Miley Cyrus-vis

Filmstjernen ga alt da hun skulle mime til hitlåten «Wrecking Ball». Se video!

VANT KONKURRANSEN: Det er ingen tvil om at Anne Hathaway gav alt da hun lipsyncet til Miley Cyrus' hitlåt "Wrecking Ball" – det tjente hun på.
VANT KONKURRANSEN: Det er ingen tvil om at Anne Hathaway gav alt da hun lipsyncet til Miley Cyrus' hitlåt "Wrecking Ball" – det tjente hun på. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (22) og Anne Hathaway (32) er to navn man sjeldent hører i samme setning; Miley er kjent for sin rebelske – og veldig omtalte - oppførsel både av og på scenen, mens Anne på sin side forbindes med romantiske komedier og elegante øyeblikk på den røde løperen.

Etter at sistnevnte deltok på programmet «Lip Sync Battle», hvor rapper LL Cool J (47) er vert, har de to stjernene omsider fått noe til felles: De har begge sittet halvnakne på en stor kule – samtidig som de synger for full hals.

I 2013 kom Miley ut med hitlåten «Wrecking Ball» og den tilhørende musikkvideoen fikk massiv oppmerksomhet på grunn av flere svært vågale scener. Dermed var det flere som ble overrasket da Anne – som i fjor vant en Oscar! – gav alt i sin live-tolkning av videoen.

Se Anne og Emilys opptreden på «Lip Sync Battle» her.


I programmet konkurrerte brunetten mot «Into The Woods»-skuespiller Emily Blunt (32), som på sin side sang Janis Joplins «Piece of My Heart». Til tross for en minneverdig innsats fra Emily, var det Anne som til slutt gikk av med serien.

Ikke sexy nok

Selv om 32-åringen gang på gang har vist at hun er langt ifra prektig – både i den siste lipsync-opptredenen og i rollen som «Catwoman» –  har Anne lenge slitt med å få «sexy» roller.

GOD KRITIKK: Anne Hathaway fikk positive tilbakemeldinger på sin tolkning av karakteren Fantine i filmatiseringen av "Les Miserables". Foto: Scanpix
GOD KRITIKK: Anne Hathaway fikk positive tilbakemeldinger på sin tolkning av karakteren Fantine i filmatiseringen av "Les Miserables". Foto: Scanpix Vis mer
GA ALT: Anne Hathaway prøvde seg som Miley Cyrus på scenen. Foto: Stella Pictures
GA ALT: Anne Hathaway prøvde seg som Miley Cyrus på scenen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

– Selv om jeg har hatt mye suksess, så har det ikke vært lett. Mange har sagt til meg at jeg ikke er sånn og sånn, og derfor kan jeg ikke spille diverse roller. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg er blitt fortalt at jeg ikke er sexy, har stjernen tidligere sagt til Harpers Bazaar.

For tiden spiller Anne inn filmen «The Intern», som har premiere i USA i september.


LES OGSÅ: – Kjendisstatusen ødela meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer