Anne Hathaway er blitt mamma

Skuespilleren og ektemannen har fått en sønn.

BABYLYKKE: Den 24. mars ble stjerneparet Anne Hathaway og Adam Shulman foreldre for første gang. Denne uken, et par uker senere, ble fødselen offentlig kjent.  Foto: wenn.com
BABYLYKKE: Den 24. mars ble stjerneparet Anne Hathaway og Adam Shulman foreldre for første gang. Denne uken, et par uker senere, ble fødselen offentlig kjent. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Anne Hathaway (33) fødte en sønn tidlig på dagen 24. mars, melder E!Online.

Fødselen skjedde i Los Angeles.

Det er allerede bestemt at sønnen skal hete Jonathan Rosebanks Shulman. Etternavnet kommer fra barnets far, Adam Shulman (35), som er skuespiller og produsent.

De to giftet seg i 2012, og allerede året etter snakket Hathaway med Vogue om lysten på å få barn.

- Jeg har lyst til å bli mor, og jeg regner med å elske barna mine voldsomt. Jeg tenker på det hele tida, selv om det er en teit ting å tenke på, fordi den typen mor jeg vil bli avhenger av hva slags barn jeg får, sa skuespilleren den gang.

Etter en rekke spekulasjoner bekreftet Hathaway selv graviditeten i januar, da hun publiserte et bikinibilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

Hathaway og Shulman har vært et par siden 2008, etter at de møttes gjennom felles venner.

Den gang hadde hun akkurat avsluttet forholdet til den italienske forretningsmannen Raffaello Follieri, som like etter bruddet ble funnet skyldig i planlegging av pengesvindel, bedrageri og hvitvasking av penger.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Nå er deilig å bare være pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer