Anne Hathaway delte søtt barnebilde med fansen

- Barndom er det beste. Eller det burde i alle fall være slik.

FILMSTJERNE: Anne Hathaway bruker kjensisstatusen sin til å støtte barn som ikke har vært like heldige som henne selv i oppveksten. Foto: NTBscanpix
FILMSTJERNE: Anne Hathaway bruker kjensisstatusen sin til å støtte barn som ikke har vært like heldige som henne selv i oppveksten. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anne Hathaway (32) har gjort stor suksess i filmer som «Interstellar», «Les Miserables» og «The Dark Knight Rises», og er i dag en av Hollywoods aller største kvinnelige stjerner.

Torsdag delte den talentfulle skuespilleren et gammelt barndomsbilde av seg selv på Instagram - lenge før hun entret rampelyset og ble et berømt fjes.

Grunnen til at Hathaway postet bildet var for å promotere den veldedige organisasjonen «World of Children Award».

Organisasjonen finansierer program som ivaretar barns problemer og gir anerkjennelse til de som har gitt betydelige bidrag for at vanskeligstilte barn skal få et bedre liv.

- Barndom er det beste. Eller det burde i alle fall være slik. Jeg føler meg beæret over å få delta i feiringen av World of Children's ekte helter som hjelper vanskeligstilte barn over hele verden.

A photo posted by @annehathaway on

- I takknemlighet for det fantastiske arbeidet disse menneskene gjør ber jeg dere alle om å dele et bilde av deg selv som barn for å hjelpe dem å hedre skjønnheten av barndommen. Her er mitt bilde, skrev hun under sitt foto.

 

 

Hathaway ble født i Brooklyn i New York, men vokste opp i New Jersey med en advokatfar og skuespillermor. Hun er den mellomste av tre barn, og ønsket lenge å bli nonne.

- Da jeg var 11 år følte jeg et kall fra Gud om å bli nonne, har hun tidligere uttalt.

Dette forandret seg da hun var 15 år og fant ut at storebroren var homofil - noe som ikke ble godt mottatt av den katolske kirken hun var medlem av.

- Jeg kunne ikke støtte en religion som ikke støttet broren min.

I stedet valgte Anne å følge i morens fotspor å bli skuespiller.

A photo posted by @annehathaway on

- Det er den internasjonale kvinnedagen!! Jeg vil dedikere min til kvinnen som betyr alt for meg: Mamma. Takk for at du har inspirert meg til å bli en stolt, kjærlig og sterkt medlem av søsterskapet, skrev hun under dette bildet av henne og moren for to måneder siden.

 

LES OGSÅ: Anne Hathaway sjokkerte på Miley Cyrus-vis

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer