Anne Brith gir seg i «Bloggerne»

Blir erstattet av «Skal vi danse»-profil Martine Lunde.

GIR SEG: Anne Brith Davidsen blir ikke å se i den neste sesongen av «Bloggerne». Det blir derimot reality-profil Martine Lunde. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
GIR SEG: Anne Brith Davidsen blir ikke å se i den neste sesongen av «Bloggerne». Det blir derimot reality-profil Martine Lunde. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. januar er det populære programmet «Bloggerne» på TV 2 tilbake på skjermen. Torsdag kan imidlertid kanalen bekrefte at Anne Brith Davidsen (43) ikke vil være å se i den kommende sesongen.

Det er et valg den bakeglade firebarnsmoren har tatt selv.

- Det har vært veldig deilig med en pause nå. Vi har jo vært med i fire sesonger, sier Anne Brith til TV 2.

Overfor Se og Hør forklarer »Bloggerne»-profilen at hun nå ser frem til å fokusere på andre prosjekter fremover:

- Det er jo deilig å få en liten pause for å fokusere på noe annet, også er det kanskje greit for seerne med litt utskiftning i deltakere innimellom, sier Anne Brith til Se og Hør.

FERDIG I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø forteller hvorfor hun gir seg i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil - kanskje for godt. Vis mer

Glad bruddet ikke ble filmet

Hun påpeker samtidig at hun har planer om å komme tilbake til reality-programmet i fremtiden.

- Kanskje kommer man tilbake? sier hun lurt til Se og Hør.

Anne Brith, som i den siste «Bloggerne»-sesongen har delt mye av forholdet til sin tidligere kjæreste Erik Skaar, synes samtidig det er deilig at det nylige samlivsbruddet ikke ble filmet.

- Takk gud for at det ikke kommer på tv, for det har ikke vært noe gøy i det hele tatt, sier hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Martine Lunde tar over

Men med en trist nyhet kommer som oftest også en gladnyhet.

TV 2 kan nemlig også avsløre at seerne herved vil få et gjensyn med blogger og tidligere «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde (22), som i hele høst har imponert seerne med sin deltakelse i «Skal vi danse».

Den unge reality-profilen, som for øvrig også blir å se i neste sesong av «Farmen kjendis», tar over plassen til Anne Brith i den kommende «Bloggerne»-sesongen.

- Jeg gleder meg til å være med i «Bloggerne». Det blir både morsomt og litt skummelt å dele så mye av hverdagen min. Nå kommer seerne mye tettere på, får møte familien min og vennene mine, og ikke minst følge kjæresteforholdet med Aleksander, sier hun til kanalen.

Fant kjærligheten på TV

Som nevnt har Martine Lunde vært å se i det populære danseprogrammet «Skal vi danse», der hun også konkurrerte mot kjæresten Aleksander Sæterstøl (22).

Mens førstnevnte danset seg inn til en imponerende tredjeplass i konkurransen, måtte Aleksander se seg slått av kjæresten, da han takket for seg mye tidligere i dansekonkurransen - noe Martine syntes var veldig tungt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Martine og Aleksander møttes for aller første gang da de begge var deltakere i fjorårets sesong av «Paradise Hotel» på TV3. Det oppsto raskt søt musikk mellom duoen, som siden den gang har vært kjærester.

Anne Brith er for øvrig god venninne med sin «Bloggerne»-erstatter, og gleder seg til å følge med på programmet neste sesong:

- Det blir jo kjempegøy. Martine er jo så søt. Jeg heier på alle som er med, og skal absolutt følge med, sier bakebloggeren til Se og Hør.

LES OGSÅ: I hardt vær etter nytt bilde med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer