<strong>BRUDD:</strong> Forholdet mellom «90210»-stjernen AnnaLynne McCord og «Twilight»-skuespiller Kellan Lutz skal være over.  Foto: All Over Press
BRUDD: Forholdet mellom «90210»-stjernen AnnaLynne McCord og «Twilight»-skuespiller Kellan Lutz skal være over. Foto: All Over Press Vis mer

AnnaLynne McCord tatt på fersken med en annen mann

Stjerneparet AnnaLynne McCord og Kellan Lutz har gått fra hverandre.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «90210»-stjernen AnnaLynne McCord (23) har blitt en av Hollywoods mest ettertraktede unge stjerner de siste årene. Og det var nok mangt et guttehjerte som ble knust da det for snart to år siden ble kjent at hun hadde funnet kjærligheten med «Twilight»-kjekkasen Kellan Lutz (25).

Nå ser det imidlertid ut til at skuespillerinnens mannlige fans kan glede seg igjen, for ifølge Life & Style magazine skal McCord og Lutz ha endt deres forhold.

Ifølge bladet har det versert brudd-rykter om de to over lengre tid, og i helgen skal stjernene ha blitt observert på hver sin Halloween-fest.

Kilder forteller at AnnaLynne var tilstede på Veuve Clicquots Yelloween på LAVO i Las Vegas, hvor hun ble sett i het omfavnlese med en annen mann.

- AnnaLynne koste seg med modellen og skuespilleren Aaron O'Connell da hun var på festen. De holdt hender og flørtet hele kvelden. De to er tydelig et par. De så skikkelig søte ut sammen, forteller et øyenvitne.

Mens AnnaLynne festet med det som tyder på å være sin nye flamme, skal Kellan ha tilbragt Halloween-kvelden på the Borgata i Atlantic City.

- Kellan koste seg på spa. Han så definitivt ut til å ha blitt ungkar igjen, forteller en kilde.

McCord og Lutz har hatt et av-og-på forhold siden begynnelsen av 2009, da de ble observert kyssende på Valentine's Day i New York.

Til tross for at det hadde gått rykter om paret i flere år, var det først i september samme år at AnnaLynne, som også har hatt en mindre rolle i «Nip/Tuck», bekreftet at de var kjærester.

Venner av paret forteller imidlertid at årsaken til bruddet er at stjernene «ikke passer sammen» lenger.

- De passet bare ikke sammen, så de tar en pause. AnnaLynne virket svært lykkelig forrige helg. Jeg er sikker på at Kellan ikke var den rette mannen for henne, sier en kilde nær skuespillerinnen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her viser de sin kjærlighet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer