Anna Rasmussen valgte intimkirurgi etter voldtekten

Toppbloggeren åpner seg om valget om å legge seg under kniven etter sin svært traumatiske opplevelse. Se video!

SEOGHØR.NO: Denne våren har Norges mest leste blogger, Anna Rasmussen (19), vært å se i TV 2 Livsstil-programmet «Bloggerne».

Der har hun gitt TV-seerne et innblikk i livet med sine to barn, Michelle (5) og William (1), og kjæresten Jan Lossius (23).

Imidlertid er Anna, som er gravid med sitt tredje barn, også kjent for å dele personlige avsløringer på bloggen «Mamma til Michelle». Der skrev hun i fjor et innlegg hvor hun røpet at hun hadde blitt voldtatt, knappe to måneder etter at sønnen hennes ble født.

I etterkant har tobarnsmoren også delt et innlegg der hun forteller at hun valgte å operere seg i underlivet etter hendelsen. Til Seoghør.no innrømmer Anna at blogginnlegget var tøft å skrive:

- Det er et sånt innlegg som stikker litt når jeg skal skrive det: Er det egentlig lurt, og hvem gjør jeg dette for? Men hvis jeg kommer frem til at det vil hjelpe meg eller én annen person, så er det helt greit å dele det, forteller Rasmussen.

Saken fortsetter under bildet.

TRAUMATISK: Toppblogger Anna Rasmussen har fortalt på bloggen sin at hun opplevde å bli voldtatt to måneder etter at hun ble mor for annen gang. Denne våren har hun vært aktuell i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
TRAUMATISK: Toppblogger Anna Rasmussen har fortalt på bloggen sin at hun opplevde å bli voldtatt to måneder etter at hun ble mor for annen gang. Denne våren har hun vært aktuell i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Toppbloggeren legger til at intimkirurgien var en måte å legge det traumatiske overgrepet bak seg på, og komme seg videre både fysisk og psykisk.

- Jeg valgte å gjøre det fordi jeg ikke ønsket å ha vondt, og ville gå videre. Jeg ville ikke at han skulle ødelegge meg mer enn han hadde gjort, sier hun åpenhjertig til Seoghør.no.

I videoen øverst i saken kan du se hele det personlige intervjuet med Anna Rasmussen!

Ble kjæreste med kameraten

Den norske bloggeren har skapt overskrifter gjentatte ganger de siste månedene.

Da hun gjestet Se og Hørs Kjendisgalla i slutten av november, vekket hun oppsikt i en dristig, hvit kjole. Anna, som var nominert til «årets blogger», røpet at hun var redd for å vise for mye på kjendisfesten:

- Det er veldig gøy å være her. Men det verste som kan skje er at brystene kan falle ut. Så jeg må være litt forsiktig, sa Rasmussen til Se.no.

Den gang kom hun sammen med Jan Lossius på den røde løperen, men presenterte ham kun som kameraten sin. På det tidspunktet var Rasmussen sammen med kjæresten Mathijs (19), som er far til hennes yngste barn.

Saken fortsetter under bildet.

KOM SAMMEN: Anna Rasmussen sammen med Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla i slutten av november 2015. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KOM SAMMEN: Anna Rasmussen sammen med Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla i slutten av november 2015. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

I begynnelsen av desember avslørte Anna imidlertid at hun var singel igjen - samtidig som hun nektet for at Jan var grunnen til bruddet.

«Jeg vet hva dere tror nå... Dere tenker at jeg fucket det til i Oslo med Jan, og at det derfor ble slutt mellom meg og Mathijs. Dere skal få lov til å tro dette. Saken er noe helt annet, og jeg skal la dere tro at dette var min feil. Jeg er ikke ute etter å få forståelse, for dette er noe jeg aldri kommer til å forstå eller akseptere selv. Derfor ønsker jeg heller å legge det dødt og ta på meg selv skylden», skrev hun på bloggen sin den gang.

Før jul bekreftet Anna Rasmussen likevel at det var mer enn vennskap mellom henne og Jan.

Fikk krasse reaksjoner

Tidligere har tobarnsmoren, som nå venter sitt første barn med Lossius, fortalt til Seoghør.no hva kjæresten betyr for henne i hverdagen

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natten... det virker veldig avslappende, har Anna Rasmussen innrømmet overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

VISER FREM LIVET SITT: Anna Rasmussen sammen med kjæresten Jan Lossius og barna sine Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
VISER FREM LIVET SITT: Anna Rasmussen sammen med kjæresten Jan Lossius og barna sine Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Og da bloggeren røpet at hun var gravid igjen, var det mange som reagerte negativt på at 19-åringen skulle få barn med en tredje mann.

«Bloggerne»-kollega Sophie Elise Isachsen (21) valgte å komme til Anna Rasmussens forsvar i et fyrig innlegg på sin egen bogg.

«Herregud som det irriterer meg, la nå folk få ha seksualiteten sin for seg selv, ikke dra det inn i absolutt alt. Ferdig snakka!» skrev Isachsen blant annet i innlegget.

Bare 14 år gammel ble Rasmussen gravid med sitt første barn, og bloggeren ble gravid for annen gang som 17-åring. Tidligere har hun delt hverdagslivet sitt i FEM-serien «Unge Mødre».

Blogginnlegget om intimkirurgien ble publisert på bloggen Annarasmussen.no i månedsskiftet februar/mars, i den korte perioden Anna Rasmussen var signert hos bloggmanagementet United Influencers.

I intervjuet med Seoghør.no ønsket ikke Anna Rasmussen å kommentere hvorvidt hun har gått til anmeldelse av det omtalte overgrepet.

LES OGSÅ: - Det å fortelle at man sliter psykisk er ingen svakhet