TAR ET OPPGJØR: Anna Rasmussen går hardt ut mot netthets i et nytt og åpenhjertig blogginnlegg på sin svært populære blogg.  Foto: NTB scanpix
TAR ET OPPGJØR: Anna Rasmussen går hardt ut mot netthets i et nytt og åpenhjertig blogginnlegg på sin svært populære blogg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Anna Rasmussen slår tilbake mot netthets

- Det er umulig for en mamma å kunne angre på noen av barna sine, uansett alder eller grunn, sier «Mamma til Michelle»-bloggeren.

Publisert

SEOGHØR.NO: Toppblogger Anna Rasmussen (20) har i en årrekke blogget om livet som ung småbarnsmor til datteren Michelle (5) og sønnen William (1,5).

I mars avslørte hun at hun nok en gang er gravid, noe som gjorde at hun fikk massiv kritikk fra flere av bloggleserne.

Kritikken gikk mest på at hun, som på det tidspunktet var 19 år gammel, ventet sitt tredje barn med en tredje barnefar.

- Jeg føler meg tom og målløs

Nå går den kommende trebarnsmoren imidlertid hardt ut som netthetsen i blogginnlegget med tittelen «Dette møter meg hver eneste dag».

«Jeg har snart tre helt fantastiske barn. Jeg angrer ikke en dag på valget jeg tok om å beholde hverken Michelle eller William. Det er umulig for en mamma å kunne angre på noen av barna sine, uansett alder eller grunn.»

«Dessverre så har det seg sånn at mine barn ikke har samme biologiske far. Jeg angrer ikke en dag på dette heller. Livet ble sånn, og tok denne veien. Hverken jeg eller barna mine fortjener å bli straffet for dette. De hadde aldri vært de barna de er i dag, om de ikke hadde sine gener», skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Anna Rasmussen gleder seg til å bli trebarnsmor i oktober. Her sammen med kjæresten Jan og barna Michelle og William.  Foto: Geir Egil Skog
BABYLYKKE: Anna Rasmussen gleder seg til å bli trebarnsmor i oktober. Her sammen med kjæresten Jan og barna Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Anna fikk datteren Michelle da hun var 14 år, og ble kjent da hun delte sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM.

I 2014 ble det kjent at hun var gravid igjen, og samme år fikk hun sønnen William med eks-kjæresten Mathijs.

«Jeg føler meg tom og målløs av å lese hva enkelte mennesker kan prestere å legge ut offentlig. Alle skal få lov til å ha sine tanker og meninger om forskjellige ting, men det bør faktisk være en grense på hva en bør legge ut. Det er faktisk mangel på respekt for seg selv, å synke så lavt, anonymt eller ikke. Selv om jeg må leve med dette hatet som en offentlig person, så er det deg jeg syns synd på. Mitt liv går videre med et smil og en livsglede. Håper du klarer å vri livet ditt til noe bedre selv også, jeg støtter deg, du som hater meg», avslutter hun i det åpenhjertige blogginnlegget. 

I videoen nedenfor snakker «Mamma til Michelle» åpenhjertig om at hun fikk gjennomført intimkirurgi etter hun ble voldtatt - to måneder etter William ble født:

Får støtte av Sophie Elise

Kun dager etter Rasmussen delte den siste babynyheten på bloggen sin, forsvarte bloggkollega Sophie Elise Isachsen (21) den kommende trebarnsmoren på sin populære blogg. 

«Blogg-Norge koker over fordi «mammatilmichelle», Anna, skal ha sitt tredje barn. Det er jo ikke min sak, men jeg må bare si noe. SLUTT med den forbanna «slutshamingen» (å kritisere en kvinne for hennes seksualitet, red.anm.) mange av dere driver med», var blant noe av det hun skrev.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-PROFILER (f.v.): Felix Baldauf, Jonas Fossum, John Arne Riise (bak), Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik, Sophie Elise Isachsen og Anna Rasmussen var noen av deltakerne i årets sesong av «Bloggerne». Foto: Geir Egil Skog, TV 2
TV-PROFILER (f.v.): Felix Baldauf, Jonas Fossum, John Arne Riise (bak), Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik, Sophie Elise Isachsen og Anna Rasmussen var noen av deltakerne i årets sesong av «Bloggerne». Foto: Geir Egil Skog, TV 2 Vis mer

Det var under Se og Hørs kjendisgalla i november i fjor at Anna viste seg sammen med kameraten Jan Lossius.

Måneden etter avslørte hun at duoen hadde funnet lykken sammen, og i mars avslørte de at de venter sitt første barn sammen.

Nylig røpet den berømte bloggeren at hun og Jan venter en liten gutt som kommer til verden rundt 1. oktober i år. 

VENNSKAPET UTVIKLET SEG: Det var under Se og Hørs kjendisgalla i november at Anna Rasmussen viste seg med kjæresten Jan for første gang.  Foto: Andreas Fadum
VENNSKAPET UTVIKLET SEG: Det var under Se og Hørs kjendisgalla i november at Anna Rasmussen viste seg med kjæresten Jan for første gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen stopper film

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer