<strong>ÅPENHJERTIG:</strong> Anna Rasmussen skal bli mamme til en liten gutt. Hun har termin 1. oktober.
ÅPENHJERTIG: Anna Rasmussen skal bli mamme til en liten gutt. Hun har termin 1. oktober. Vis mer

Anna Rasmussen skriver åpent om sex under svangerskapet

- Vi har nærmest hatt daglig sex gjennom hele svangerskapet, avslører toppbloggeren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars kom den hyggelige nyheten om at Anna Rasmussen (20) venter sitt tredje barn i høst.

Toppbloggeren, som er kjæreste med Jan Lossius (23), har allerede avslørt at babyen i magen er en liten gutt som skal få navnet Lucas.

På sin populære blogg «Mamma til Michelle» deler hun ofte tanker og følelser som dukker opp under svangerskapet, og Anna har vært ærlig om at hun synes det er tyngre å gå gravid denne gangen enn det var med datteren Michelle (5) og sønnen William (1,5).

Nå forteller 20-åringen at hun til stadighet får spørsmål om det er vanlig å ha sex under svangerskapet, før hun åpner seg om temaet overfor leserne.

«Svaret på det er vell så enkelt som at det varierer fra svangerskap til svangerskap. Jeg husker Jan tidlig i svangerskapet, litt småflau, innrømmet at han hadde googlet problemstillingen» skriver hun i et innlegg på bloggen sin.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Anna deler sine tanker om å være intim mens man går gravid. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIGE: Anna deler sine tanker om å være intim mens man går gravid. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Har sex daglig

Anna skriver videre at sexlysten varierer veldig fra kvinne til kvinne, og at det kan forandre seg etter hvor langt man er på vei.

Hormoner og plager er viktige faktorer for hvordan sexlysten kan variere. Selv har hun slitt med store smerter i bekken, mage og rygg, men hun synes sjelden at sex gjør ting verre. 

Snarere tvert imot.

«Så til alle som lurer: Vi har nærmest hatt daglig sex gjennom hele svangerskapet. Men det betyr ikke alltid at det har vært slik. I mine tidligere svangerskap har det selvsagt ikke vært naturlig for meg å tenke på sex i det hele tatt, ettersom jeg var alene om begge svangerskapene.»

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FIN FAMILIE:</strong> Anna Rasmussen og Jan Lossius med Michelle og William - som hun har fra to tidligere forhold. Om ikke lenge får paret sitt første felles barn. Foto: Geir Egil Skog
FIN FAMILIE: Anna Rasmussen og Jan Lossius med Michelle og William - som hun har fra to tidligere forhold. Om ikke lenge får paret sitt første felles barn. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Den søte Stavanger-jenta ble gravid for første gang da hun var kun 14 år gammel, og delte sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM. 

Overfor Seoghør.no har bloggeren tidligere fortalt at datterens fødsel ble starten på hennes eget liv. 

- Jeg var ung, og følte vel at livet mitt fikk en ny start den dagen jeg ble mamma. Livet mitt var plutselig verdt noe, jeg var plutselig verdt noe for et annet menneske. Jeg var en liten jente sin mamma. Det var plutselig et lite menneske som var helt avhengig av å ha meg rundt seg, forklarte hun i juli. 

Vennskap ble kjærlighet

Anna og Jan var først kolleger og gode venner i tre år, før vennskapet utviklet seg til å bli et forhold i desember i fjor. 

Hun tok med seg Jan på Se og Hørs Kjendisgalla i november, men da hevdet hun at han kun var «en god venn». 

Nå gleder duoen seg til å utvide familien sammen. 

- Vi er alle i lykkerus over vår nye lille prins. Nå har jeg vært så heldig å få en av hver tidligere. Vi er veldig glad for at vi skal bli en liten gutt til, da blir Michelle værende den eneste prinsessen vår en stund til, fortalte Anna til Seoghør.no i juni.

Paret ser heller ikke bort i fra at den ufødte sønnen blir siste barn.

- Det er ikke utenkelig at vi skal ha flere barn, men de neste årene blir det ikke noen flere, avslørte hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få tak i Anna Rasmussen.

LES OGSÅ: North West overrasket i mammas klær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer