Anna Rasmussen lot lokkene falle

- Det ligger mye mer bak hårklippen enn bare å bli kortere på håret.

TRENGTE EN FORANDRING: Toppblogger Anna Rasmussen har i lang tid vært kjent for sitt svært lange, mørkebrune hår. Denne uken overrasket hun leserne sine ved å klippe av seg mye av de lange lokkene sine. Foto: Geir Egil Skog, TV 2/ mammatilmichelle.blogg.no
TRENGTE EN FORANDRING: Toppblogger Anna Rasmussen har i lang tid vært kjent for sitt svært lange, mørkebrune hår. Denne uken overrasket hun leserne sine ved å klippe av seg mye av de lange lokkene sine. Foto: Geir Egil Skog, TV 2/ mammatilmichelle.blogg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag avslørte den norske toppbloggeren Anna Rasmussen (20), også kjent under bloggnavnet «Mamma til Michelle», at hun hadde kvittet seg med sitt lange mørke hår i blogginnlegget «Alt håret måtte bort».

«I dag har jeg gjort noe veldig stort. Jeg velger nå å prøve å få en bedre tid fremover, og gi slipp på fortiden min. Jeg har flere måter å gå videre på, og tok et spontant valg i går kveld. I går kveld bestemte jeg meg for at jeg måtte endre på utseende mitt»​, delte hun med leserne på bloggen sin. 

Videre fortalte Anna at hun ikke har hatt så kort hår som hun endte opp med på mange år, men at hun ønsket seg en ny start.

Her er før- og etter-bildene:

FØR: Annas hår var så langt at alt ikke kom med på bildet en gang.  Foto: Anna Rasmussen/mammatilmichelle.blogg.no
FØR: Annas hår var så langt at alt ikke kom med på bildet en gang. Foto: Anna Rasmussen/mammatilmichelle.blogg.no Vis mer

ETTER: «Jeg kan vel umulig si at det er veldig kort, når det fremdeles finnes lengde på det. Men faktisk er to tredjedeler av håret mitt borte»​, skriver hun på bloggen sin. Foto: Anna Rasmussen/mammatilmichelle.blogg.no
ETTER: «Jeg kan vel umulig si at det er veldig kort, når det fremdeles finnes lengde på det. Men faktisk er to tredjedeler av håret mitt borte»​, skriver hun på bloggen sin. Foto: Anna Rasmussen/mammatilmichelle.blogg.no Vis mer

Klippet bort to tredjedeler

Den populære bloggeren, som venter barn med kjæresten Jan Lossius (23) til høsten, og som har barna Michelle (5) og William (1) fra før av, har fått positive tilbakemeldinger på forandringen fra familien.

- Jeg har fått veldig mange fine kommentarer på håret fra både Jan og Michelle, noe som selvsagt er veldig koselig! Det betyr mye hva de syns, og jeg er sikker på at de begge to ville gitt klar beskjed om de ikke ble fornøyd med resulatet, ler Anna til Seoghør.no.

På bloggen sin skriver 20-åringen at forvandlingen ikke er total, men at hun faktisk har klippet bort over halvparten av håret sitt:

«Jeg kan vel umulig si at det er veldig kort, når det fremdeles finnes lengde på det. Men faktisk er to tredjedeler av håret mitt borte!» skriver hun.

- Selv synes jeg det er en stor forandring, og det ligger mye mer bak hårklippen enn bare å bli kortere på håret. Jeg føler meg ny, og er klar for en ny start, med en ny hverdag her nede på Sørlandet, utdyper Anna overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

NY START: «Bloggerne»-profilen er travelt opptatt med å flytte inn i nytt hus i Kristiansand sammen med barna Michelle og William og kjæresten Jan Lossius. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
NY START: «Bloggerne»-profilen er travelt opptatt med å flytte inn i nytt hus i Kristiansand sammen med barna Michelle og William og kjæresten Jan Lossius. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Turbulent periode

«Bloggerne»-profilen har nemlig opplevd mange forandringer de siste månedene. Før jul i fjor flyttet hun hjem til Stavanger etter å ha bodd på Kypros en kort periode.

Tidligere i år ble det kjent at hun, barna og kjæresten Jan flytter sørøstover fra Stavanger til Kristiansand. Der begynner de et nytt liv som trebarnsfamilie, så fort Anna og Jans ufødte sønn kommer til verden rundt 1. oktober.

Etter at Anna Rasmussen avslørte at hun ventet sitt tredje barn, måtte hun tåle mye kritikk i sosiale medier. Flere reagerte nemlig på at bloggeren, som nylig feiret 20-årsdagen sin, har blitt gravid med tre forskjellige menn.

Den vordende trebarnsmorens bloggkollega Sophie Elise Isachsen (21), publiserte et innlegg på sin egen blogg der hun tok til motmæle mot Annas kritikere.

I våres delte Anna Rasmussen dessuten noen vonde minner i et personlig intervju med Seoghør.no. Der fortalte hun om voldtekten hun ble utsatt for etter at sønnen William ble født, og hvordan hun forsøkte å legge opplevelsen bak seg både psykisk og fysisk.

Se videointervjuet med Anna Rasmussen nedenfor:

LES OGSÅ: - Et barn skal ikke måtte se foreldrene sine fulle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer