VENTER EN SØNN: Anna Rasmussen er seks måneder på vei og synes graviditeten er en tøff tid både kroppslig og med med tanke på alt hun har lyst til å gjøre, men som hun ikke kan gjøre.
VENTER EN SØNN: Anna Rasmussen er seks måneder på vei og synes graviditeten er en tøff tid både kroppslig og med med tanke på alt hun har lyst til å gjøre, men som hun ikke kan gjøre. Vis mer

Anna Rasmussen har lyst til å drikke seg drita full

Toppbloggeren er lei av å være hjemme å ruge.

SEOGHØR.NO: I mars kom den hyggelige nyheten om at Anna Rasmussen og kjæresten Jan Lossius (23) venter sitt første barn sammen.

20-åringen, som har gjør stor suksess med sin populære blogg «Mamma til Michelle», har fra før av også datteren Michelle (5) og sønnen William (1).

I juni røpet Anna at babyen i magen er en liten gutt og selv om hele familien gleder seg veldig til å ønske den lille velkommen i oktober, så innrømmer den vordende moren nå at det ikke alltid er like gøy å gå gravid.

«Som gravid, så er det flere ting som man ikke kan eller bør gjøre. Det er vel enkel å greit så enkelt som at når man går inn i et svangerskap, så sier man fra seg alle ønsker og behov de neste ti månedene. Det å gå gravid, er rett og slett å låne bort kroppen i en lang periode», deler hun i innlegget hun selv har kalt «Jeg har lyst til å drikke meg drita full» på bloggen tirsdag.

Saken fortsetter under bildet.

NY START: «Bloggerne»-profilen flyttet nylig inn i nytt hus i Kristiansand sammen med barna Michelle og William og kjæresten Jan Lossius. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
NY START: «Bloggerne»-profilen flyttet nylig inn i nytt hus i Kristiansand sammen med barna Michelle og William og kjæresten Jan Lossius. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Tøft å være gravid i lengden

Videre skriver Anna at sluttproduktet heldigvis er verdt hvert eneste minutt av svangerskapet, men at det kan være frustrerende når man står midt oppi det. 

«For det er ikke bare bare å se andre venner og bekjente ha det «gøy» uten oss, mens vi må være hjemme å ruge. Noen ganger har jeg lyst til å drikke meg drita full sammen med resten, og nyte sommerværet i trange kjoler og bikini.

Det å være gravid handler om å bli klar både mentalt og fysisk til å bli mamma. Jeg kjenner at selv om dette svangerskapet var klokkeklart planlagt, så er det lettere å kjenne på de tingene jeg savner med å bare være meg i denne kroppen», skriver hun videre.

Men bloggeren, som sist måned raste mot foreldre som går på «feriefylla» med barn som vitner, understreker også at temaet handler om mye mer enn om det å ikke kunne drikke alkohol.

Som gravid er det nemlig en lang liste med ting som man bør holde seg unna, både når det gjelder mat og aktiviteter, og det kan bli tøft i lengden synes hun.

«Jeg var på tivoli her med gjengen for en stund tilbake, og hadde så lyst til å ta noen karuseller, men neida, der står det et tydelig skilt om at gravide frarådes. Det samme gjør det på badeland, og i omtrent alle fornøyelsesparker».

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Anna og Jan gleder seg til å få sitt første felles barn sammen til høsten.
LYKKELIG: Anna og Jan gleder seg til å få sitt første felles barn sammen til høsten. Vis mer

Rasmussen ble først kjent for det norske folk i FEM-serien «Unge mødre» etter at hun ble gravid som 14-åring.

I løpet av disse årene har Stavanger-jenta oppnådd stor suksess med bloggen, og hun har figurert i flere sesonger av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil.

Selv om Anna fikk livet sitt snudd på hodet for fem år siden, angrer hun ikke på at hun ble ble mor som 15-åring.

- Jeg var ung, og følte vel at livet mitt fikk en ny start den dagen jeg ble mamma. Livet mitt var plutselig verdt noe, jeg var plutselig verdt noe for et annet menneske. Jeg var en liten jente sin mamma. Det var plutselig et lite menneske som var helt avhengig av å ha meg rundt seg, fortalte hun åpenhjertig til Seoghør.no tidligere denne måneden.

Se Anna Rasmussen fortelle om intimkirurgien i videointervjuet nedenfor:

LES OGSÅ: Anna Rasmussen avslører hva hun tjener på bloggen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.