«Mamma til Michelle»:

Anna Rasmussen fraktet til sykehus i ambulanse

- Jeg er sliten, men har det bra.

HAVNET PÅ SYKEHUS: På søndag ble det kjent at blogger Anna Rasmussen var innlagt på sykehus. Her sammen med forloveden, Jan Lossius. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
HAVNET PÅ SYKEHUS: På søndag ble det kjent at blogger Anna Rasmussen var innlagt på sykehus. Her sammen med forloveden, Jan Lossius. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Søndag ettermiddag ble det kjent at blogger, Anna Rasmussen (20), hadde blitt fraktet til sykehus i ambulanse. Det var hennes forlovede, Jan Lossius (23), som skrev dette i et innlegg på bloggen hennes.

«Det hele ser heldigvis ut til å ha gått veldig bra, og at det legene fryktet ikke har vært tilfellet», skrev han på bloggen.

Det skal angivelig ha vært symptomer som tydet på hjerneslag som gjorde at Anna ble hastet til sykehuset.

Videre skriver Jan at han ønsker at Anna skal få forklare seg om hendelsen selv, men at han ønsket å informere om at det etter forholdene gikk bra med henne og at hun vil komme til å bli helt frisk.

Kommet hjem igjen

Nå ser det imidlertid ut til at toppbloggeren er på bedringens vei, og hun har i et nytt innlegg skrevet at hun er hjemme igjen.

«Akkurat nå er jeg kommet meg hjem igjen, og har det med andre ord helt greit. Jeg merker jeg er sliten og trøtt etter gårsdagen, og litt satt ut egentlig. Likevel kjenner jeg at jeg bare har lyst til å fortsette på forlovelses-skyen min en god stund til», skriver hun i innlegget.

Seoghør.no har forsøkt å nå Anna Rasmussen og Jan Lossius for kommentar, foreløpig uten hell.

Forlovet seg

Forrige uke var det imidlertid lykkerus på bloggen da Anna avslørte at hun hadde forlovet seg med kjæresten.

- Jeg er i lykkerus, skriver bloggeren.

Hun forklarte på bloggen at følelsen ennå ikke har sunket inn og røper at det kommende året vil bli brukt på å planlegge det kommende bryllupet mellom de to.

Paret har ett barn sammen, og Rasmussen har to barn fra tidligere forhold. I fjor flyttet familien til Søgne på Sørlandet, der de bor nå.

- Jeg gleder meg til å stolt vise fram ringen og flere bilder fra i går kveld, men akkurat nå skal jeg bruke noen timer på å la det hele gå litt opp for meg og nyte de første timene sammen med min kjære forlovede, skev toppbloggeren.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Emma Thompson være med i «Love Actually»-oppfølgeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer