Anna Rasmussen: Fødselsangsten fikk kroppen til å riste

Kjendisbloggeren avslører at opptakten til hennes tredje fødsel ble dramatisk.

BLE DRØMMEFØDSEL: Anna Rasmussen gleder seg over å ha blitt mamma for tredje gang. Her er hun avbildet på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: NTB scanpix
BLE DRØMMEFØDSEL: Anna Rasmussen gleder seg over å ha blitt mamma for tredje gang. Her er hun avbildet på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisblogger Anna Rasmussen (20) ble 3. oktober mamma for tredje gang. I et nytt innlegg på bloggen «Mamma til Michelle» forteller hun nå om hvordan hun slet med fødselsangst før den store dagen.

«Jeg har i alle år som blogger vært veldig åpen om min store redsel for fødsler. Både før og etter at jeg hadde født «normalt», så lå det en redsel i meg når det kom til dette temaet.»

«Michelle ble født i 2011, med planlagt keisersnitt, etter flere samtaler med sykehuset. Jeg hadde allerede den gang fødselsangst, men for noe jeg aldri hadde opplevd. Da jeg ble gravid med William ønsket jeg veldig sårt å prøve. Hvis alle andre kvinner klarer det, hvorfor skulle ikke jeg gjøre det samme? Jeg fødte William i 2014»

Slik åpner Anna innlegget sitt om fødselsangst på bloggen. Videre skriver hun om øyeblikket da hun oppdaget at graviditetstesten var  positiv og at hun ventet sitt tredje barn. Da kom angsten tilbake nok en gang.

I tillegg til at Michelle ble født med keisersnitt, oppstod det ifølge Anna komplikasjoner da hun ble mamma for andre gang, til sønnen William.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer