Anna Rasmussen får gjennomgå etter festflukt: «Hvorfor må du alltid være så dramatisk og selvsentrert?»

Får kritikk etter å ha forlatt premierefest i protest. 

FÅR REFS: Toppbloggeren Anna Rasmussen var ikke fornøyd etter «Bloggerne»-premierefesten torsdag kveld. Nå får hun kritikk. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
FÅR REFS: Toppbloggeren Anna Rasmussen var ikke fornøyd etter «Bloggerne»-premierefesten torsdag kveld. Nå får hun kritikk. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foran den kommende sesongen av TV 2s dokusåpe «Bloggerne», var flere norske toppbloggere samlet til premierefest i Oslo torsdag kveld.

Dagen derpå ga Anna Rasmussen («Mamma til Michelle»), som selv medvirker i tv-serien, klart uttrykk for at festen endte i skuffelse, i alle fall for hennes del.

I et blogginnlegg skrev 20-åringen at hun valgte å forlate lokalet i protest da det dukket opp en haug med «fulle folk hun ikke ante hvem var».

TIDLIGERE PÅ DAGEN: Anna Rasmussen og datteren Michelle under presselunsjen for «Bloggerne» torsdag formiddag. Foto: Espen Solli / TV 2
TIDLIGERE PÅ DAGEN: Anna Rasmussen og datteren Michelle under presselunsjen for «Bloggerne» torsdag formiddag. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

«Sint og opprørt»

«Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker jeg ikke aner hver er, og som for første gang fikk oppleve gratis champange», tordnet Rasmussen, som la til at hun at ble «så sint og opprørt» at hun gråt på vei opp til hotellrommet.

I lys av opplevelsen valgte toppbloggeren å kansellere en planlagt tv-opptreden hos God Morgen Norge dagen etterpå.

Saken ble omtalt av TV 2 og Seoghør.no fredag ettermiddag. Nå møter toppbloggeren motbør.

Livsstilsbloggeren Joakim Kleven, som selv var til stede på premierefesten, er blant dem som slår tilbake til Rasmussen:

«Jeg kjenner deg ikke Anna, typ hilst på deg et par ganger og det er ikke meningen å være en bitch nå - men det er sånne type innlegg jeg bare blir helt… Ja, hva skal jeg si? FLAU over. Du som er flink til å skrive og har så mange som følger deg.. hvorfor må du ALLTID være så dramatisk og selvsentrert, HERREGUD!», skriver Kleven på sin blogg.

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer

Får støtte

Også kakebloggeren Anne-Brith Davidsen (41), et av de nyeste tilskuddene i «Bloggerne», har sitt å si om den etter hvert så omtalte premierefesten.

Hun er imidlertid ikke like krass i tonen som Kleven, men skriver på sin blogg at hun er enig i mye av det han skriver. Videre bemerker hun at det var fulle folk på festen - men ikke 150 personer, slik Rasmussen skriver i sitt innlegg.

TRIST: Anne-Brith Davidsen er enig med Joachim Kleven, men synes synd på Anna Rasmussen. Foto: Espen Solli / TV 2
TRIST: Anne-Brith Davidsen er enig med Joachim Kleven, men synes synd på Anna Rasmussen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

«Det stemmer ikke», hevder hun.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Overfor Dagbladet meddeler 41-åringen at hun syntes det er leit å høre om Rasmussens opplevelse av festen.

- Jeg skal innrømme at jeg noen ganger tenkte på hvor alle menneskene kom fra, men det slo meg ikke som noe negativt (...) Jeg må være ærlig å si at jeg savnet Anna der, og ble svært trist når jeg hørte om opplevelsen hennes i etterkant. Anna er en stor årsak til at «Bloggerne» har blitt en suksess og jeg syns det var leit at hun satt igjen med en slik opplevelse av festen. Jeg har bare lyst til å gi henne en god klem, skriver Davidsen i en e-post.

Tar pause fra media

Pressekontakt for «Bloggerne» i TV 2, Nina Engh, fortalte fredag ettermidag at premierefesten forløp på en «vanlig og anstendig måte».

- Hvis Anna føler noe annet, synes vi det er trist. Vi ønsker selvfølgelig at alle som er tilstede på en slik feiring skal ha en fin opplevelse, sa Engh.

Dagbladet og Seoghør.no har ikke oppnådd kontakt med Anna Rasmussen søndag kveld. Hun skriver for øvrig i et av sine siste blogginnlegg at hun «legger media på hylla» - fordi hun er skuffa over hvordan hun blir framstilt.

Heller ikke Joakim Kleven har besvart Dagbladets ellers Seoghør.nos henvendelser. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere overfor TV 2. Det ønsker heller ikke Rasmussen, som henviser til nevnte innlegg om media.

STØRRE ENN NOENSINNE: Med en cast på hele tolv bloggere, var den femte sesongen av TV 2s «Bloggerne» større enn noen gang. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer