Anna Rasmussen får gjennomgå etter festflukt: «Hvorfor må du alltid være så dramatisk og selvsentrert?»

Får kritikk etter å ha forlatt premierefest i protest. 

FÅR REFS: Toppbloggeren Anna Rasmussen var ikke fornøyd etter «Bloggerne»-premierefesten torsdag kveld. Nå får hun kritikk. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
FÅR REFS: Toppbloggeren Anna Rasmussen var ikke fornøyd etter «Bloggerne»-premierefesten torsdag kveld. Nå får hun kritikk. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foran den kommende sesongen av TV 2s dokusåpe «Bloggerne», var flere norske toppbloggere samlet til premierefest i Oslo torsdag kveld.

Dagen derpå ga Anna Rasmussen («Mamma til Michelle»), som selv medvirker i tv-serien, klart uttrykk for at festen endte i skuffelse, i alle fall for hennes del.

I et blogginnlegg skrev 20-åringen at hun valgte å forlate lokalet i protest da det dukket opp en haug med «fulle folk hun ikke ante hvem var».

«Sint og opprørt»

«Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker jeg ikke aner hver er, og som for første gang fikk oppleve gratis champange», tordnet Rasmussen, som la til at hun at ble «så sint og opprørt» at hun gråt på vei opp til hotellrommet.

I lys av opplevelsen valgte toppbloggeren å kansellere en planlagt tv-opptreden hos God Morgen Norge dagen etterpå.

Saken ble omtalt av TV 2 og Seoghør.no fredag ettermiddag. Nå møter toppbloggeren motbør.

Livsstilsbloggeren Joakim Kleven, som selv var til stede på premierefesten, er blant dem som slår tilbake til Rasmussen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer