LYKKELIG: Anna Rasmussen har delt flere bilder av sin nye flamme på bloggen, men identiteten holder hun foreløpig hemmelig. Her ankommer hun Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i november.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Anna Rasmussen har delt flere bilder av sin nye flamme på bloggen, men identiteten holder hun foreløpig hemmelig. Her ankommer hun Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i november. Foto: NTB scanpixVis mer

Anna Rasmussen er forelsket igjen

Halvannen uke etter bruddet har toppbloggeren Anna Rasmussen funnet lykken på ny.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av denne måneden avslørte «Mamma til Michelle»-bloggeren Anna Rasmussen (19) at hun og Mathijs (19), som er far til hennes yngste barn, hadde gjort det slutt for andre gang.

Paret ble først sammen da de var 15 år gamle, men brøt med hverandre høsten 2013. To år senere fant de tilbake til hverandre igjen - noe som skapte sterke reaksjoner fra leserne.

«Jeg hadde feil. Jeg fikk det ikke som jeg ville. Jeg bør få en medalje snart på å kødde opp forhold. Ja, det er slutt mellom meg og pappaen til William. Og denne gang, for aller siste gang. Noe som er godt for oss begge to. Det er ikke lurt å ta tilbake eksen alltid. Denne gangen skulle jeg hørt på dere», skrev hun i et innlegg på den populære bloggen.

Men Anna lot seg ikke knekke av bruddet.

Tirsdag avslørte hun nemlig i blogginnlegget «Jeg så mamma kysse nissen, jeg», at det allerede er en ny mann i livet hennes.

«Denne julen blir bare bedre og bedre! Endelig føler jeg meg for første gang ikke alene lengre. Plutselig er vi det nye oss, og ting blir lettere», delte hun med leserne, sammen med et bilde hvor hun kysser en mann som skjuler fjeset bak en nisselue.

Til tross for mye negative tilbakemeldinger etter nyheten om den gryende romansen, fortalte Anna mer om følelsene sine i et nytt innlegg onsdag.

«Etter at vi kom hjem fra Kypros har dagene vært helt fantastiske. Jeg har hatt smilet på plass fra jeg våkner til jeg legger meg. Jeg kjenner en trygghet og ro i kroppen som jeg ikke har hatt på flere år. Jeg er lykkelig igjen, og klarer å nyte tiden som er foran meg. Jeg skal pusse opp hus, på den plassen jeg selv er vokst opp. Jeg har en fantastisk person av en mann ved min side, og fornøyde barn som er glad for å være hjemme!»

Saken fortsetter under bildet.

BARE GODE VENNER: Sist måned tok Anna med seg vennen Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla. Hun har foreløpig ikke kommentert om han er hennes nye «nissekjæreste». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BARE GODE VENNER: Sist måned tok Anna med seg vennen Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla. Hun har foreløpig ikke kommentert om han er hennes nye «nissekjæreste». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Kom med kompisen på rød løper

Under Se og Hørs Kjendisgalla 23. november, hadde Anna med seg kameraten Jan Lossius på den røde løperen i stedet for sin daværende kjæreste Mathijs. Den gang nektet hun for at det var noe mer enn bare vennskap mellom dem.

«Jeg vet hva dere tror nå... Dere tenker at jeg fucket det til i Oslo med Jan, og at det derfor ble slutt mellom meg og Mathijs. Dere skal få lov til å tro dette. Saken er noe helt annet, og jeg skal la dere tro at dette var min feil. Jeg er ikke ute etter å få forståelse, for dette er noe jeg aldri kommer til å forstå eller akseptere selv. Derfor ønsker jeg heller å legge det dødt og ta på meg selv skylden», skrev hun da bruddet med Mathijs ble kjent kort tid senere.

Tidligere denne måneden avslørete også Anna at hun nå skal legge ned sin populære mammablogg. Men hun skal likevel ikke gi opp bloggetilværelsen.

Toppbloggeren skal nemlig starte en ny blogg på en ny plattform med fokus på seg selv i stedet for livet som mamma.

Bare 14 år gammel ble Anna gravid for første gang. Hun fortalte da sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM.

Datteren Michelle er i dag fem år gammel.

LES OGSÅ: - Jeg er redd for at brystene faller ut

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.