Anna Rasmussen ble mamma igjen

Den norske toppbloggeren og samboeren Jan kan juble over å ha blitt foreldre sammen.

FRA FIRE TIL FEM: Toppblogger Anna Rasmussen, kjæresten Jan Lossius og Rasmussens barn Michelle og William jubler over babynyheten. Her er firkløveret avbildet på lanseringen av årets sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne» i mars, kort tid før Rasmussens tredje graviditet ble kjent.   Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
FRA FIRE TIL FEM: Toppblogger Anna Rasmussen, kjæresten Jan Lossius og Rasmussens barn Michelle og William jubler over babynyheten. Her er firkløveret avbildet på lanseringen av årets sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne» i mars, kort tid før Rasmussens tredje graviditet ble kjent. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske kjendisbloggeren Anna Rasmussen (20) er blitt mamma for tredje gang, og både mor og barn er i super form.

Dette avslører den stolte nybakte moren selv på sin populære blogg sent mandag kveld.

«Endelig, vår lille etterlengtede Lucas har meldt sin ankomst. Mandag 3.oktober kl.13.04 møtte vi familiens nykommer. En liten perfekt gutt, med sine 3535g og 50cm», skriver hun og fortsetter:

«Han er så uendelig vakker, og jeg har ikke ord for kjærligheten vi har kjent på for han disse første timene. Det hele er veldig uvirkelig, og vi er så forferdelig stolte, ord blir helt fattige. Jeg er rett og slett helt målløs, og vet ikke helt hvordan det er mulig å formulere dette innlegget, uten å virke helt tullete». 

Videre deler Anna med leserne at hun er tullete forelsket i både sin nyfødte sønn og sin kjære samboer Jan - som har vært en fantastisk støtte under fødselen.

VELKOMMEN TIL VERDEN, LUCAS! Mammatilmichelle.blogg.no Klikk på link i bio @mammatilmichelle

A photo posted by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on

På Instagram poster hun også dette skjønne bildet av seg selv og sønnen:

Røpet kjønn og navn på forhånd

Flere av detaljene om den nye verdensborgeren ble kjent allerede mens Rasmussen, også kjent som «Mamma til Michelle», gikk gravid med den nyfødte gutten.

I starten av juni, omlag tre måneder etter at hun annonserte graviditeten, røpet bloggeren at barna Michelle (5) og William (1) skulle få en lillebror. «Bloggerne»-profilen og kjæresten Jan Lossius (23) røpet babyens kjønn i en søt video på Rasmussens populære blogg.

- Vi er alle i lykkerus over vår nye lille prins. Nå har jeg vært så heldig å få en av hver tidligere. Vi er veldig glad for at vi skal bli en liten gutt til, da blir Michelle værende den eneste prinsessen vår en stund til, sa Rasmussen til Seoghør.no da kjønnet ble kjent.

Saken fortsetter under videoen.

Et par måneder etter at 20-åringen valgte å dele babyens kjønn med leserne sine, publiserte hun et blogginnlegg der hun røpet hvilket navn den lille skal få.

«Endelig har vi gleden av å dele navnet på vår lille ufødte prins! Hjerte mitt banker litt fortere enn vanlig når jeg trykker publiser nå, men det er nok ikke noe annet enn et godt tegn. Vi gleder oss til å møte deg, lillevenn!», skrev Rasmussen i midten av august.

Igjen brukte hun video som virkemiddel for å avsløre nyheten. I videoen kan man se Anna og Jan brette sammen et babyteppe. Mot slutten avsløres det at det er Lucas den lille skal hete, ettersom dette navnet er sydd på babyteppet.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius kom sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. En måned senere røpet bloggeren at de to er et par.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius kom sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. En måned senere røpet bloggeren at de to er et par. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Åpen om graviditeten

Gjennom hele svangerskapet har Anna Rasmussen delt mange innblikk i graviditeten med sine mange tusen blogglesere.

I starten av juni røpet hun termindatoen sin - lørdag 1. oktober. Og en drøy måned før terminen skrev Rasmussen et innlegg om tankene sine rundt det å filme fødselen. Hun har også vært åpen om prøvelsene graviditeten har ført med seg, og at hun til tider har lengtet etter å feste med jevnaldrende fremfor å være hjemme og «ruge».

Norges største blogger har også skrevet fritt om det å ha sex som gravid, etter at hun fikk mange spørsmål fra utenforstående om nettopp dét:

«Så til alle som lurer: Vi har nærmest hatt daglig sex gjennom hele svangerskapet. Men det betyr ikke alltid at det har vært slik. I mine tidligere svangerskap har det selvsagt ikke vært naturlig for meg å tenke på sex i det hele tatt, ettersom jeg var alene om begge svangerskapene», skrev hun i et innlegg i august.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT BLOGGER: Anna Rasmussen avbildet på Vixen Blog Awards 2016. Hun har delt personlige innblikk i livet sitt på bloggen sin siden hun ble mor som 15-åring.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PROFILERT BLOGGER: Anna Rasmussen avbildet på Vixen Blog Awards 2016. Hun har delt personlige innblikk i livet sitt på bloggen sin siden hun ble mor som 15-åring. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Utsatt for netthets

Det faktum at Rasmussens tre barn har tre forskjellige biologiske fedre, har medført at hun er blitt utsatt for massiv kritikk og hets. Den ferske trebarnsmoren, som ble gravid med Michelle som 14-åring, ble først kjent gjennom FEM-serien «Unge mødre».

Etter at Anna Rasmussen røpet at hun var gravid for tredje gang, gikk det såpass langt at bloggkollega Sophie Elise Isachsen (21) skrev et eget blogginnlegg til hennes forsvar.

I sommer valgte Rasmussen selv å ta til orde mot netthetsen i et blogginnlegg. Der skrev hun at hun ikke angret på noen av svangerskapene sine, selv om de to første ikke var planlagt.

«Dessverre så har det seg sånn at mine barn ikke har samme biologiske far. Jeg angrer ikke en dag på dette heller. Livet ble sånn, og tok denne veien. Hverken jeg eller barna mine fortjener å bli straffet for dette. De hadde aldri vært de barna de er i dag, om de ikke hadde sine gener», var blant poengene hun understreket i det personlige innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT MAMMA: Anna Rasmussen legger ikke skjul på at hun elsker rollen som mor. Her er hun avbildet med datteren Michelle, som fylte fem år i sommer.  Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no/
STOLT MAMMA: Anna Rasmussen legger ikke skjul på at hun elsker rollen som mor. Her er hun avbildet med datteren Michelle, som fylte fem år i sommer. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no/ Vis mer

Tidligere har Rasmussen fortalt til Seoghør.no at datterens fødsel også ble starten på hennes eget liv:

- Jeg var ung, og følte vel at livet mitt fikk en ny start den dagen jeg ble mamma. Livet mitt var plutselig verdt noe, jeg var plutselig verdt noe for et annet menneske. Jeg var en liten jente sin mamma. Det var plutselig et lite menneske som var helt avhengig av å ha meg rundt seg, har hun uttalt åpenhjertig.

Den populære bloggeren har også valgt å være åpen om en vanskelig oppvekst og flere traumatiske opplevelser. Hun har dessuten røpet på bloggen sin at hun ble voldtatt få måneder etter at sønnen William ble født.

Nedenfor kan du se Anna Rasmussen snakke med Seoghør.no om hvordan hun kom seg videre etter den traumatiske hendelsen:

LES OGSÅ: Hva gjør du her, Taylor Swift?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer