BABYLYKKE: I mars avslørte blogger Anna Rasmussen at du venter sitt tredje barn, i en alder av kun 19 år. Denne uken fylte bloggere 20 år.  Foto: Tor Lindseth
BABYLYKKE: I mars avslørte blogger Anna Rasmussen at du venter sitt tredje barn, i en alder av kun 19 år. Denne uken fylte bloggere 20 år. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Anna Rasmussen avslørte termindatoen

- Nå syns jeg det er på tide å dele litt og litt mer med dere, skriver «Mamma til Michelle».

Publisert

SEOGHØR.NO: I mars avslørte den populære bloggeren Anna Rasmussen (20) - også kjent som «Mamma til Michelle» - at hun venter sitt tredje barn.

Nyheten delte Rasmussen via en video på bloggen sin sammen med kjæresten Jan Lossius (23) og hennes to barn Michelle (5) og William (1).

Siden den gang har hun holdt kortene tett til brystet når det gjelder svangerskapet, men i et blogginnlegg søndag valgte hun å røpe når den lille ankommer verden.

«Jeg tenkte at det var på tide å røpe termindatoen min. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke ønsket å fortelle noe om termin, men nå syns jeg det er på tide å dele litt og litt mer med dere. Jeg er godt inn i uke 24 nå, og termindato er 1.oktober», skriver hun i innlegget, der hun også har lagt ved bilder av gravidmagen.

Saken fortsetter under bildet.

VENTER I SPENNING: Anna Rasmussen og kjæresten Jan venter sitt første barn sammen, og termin er 1. oktober. Her med Annas barn Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog
VENTER I SPENNING: Anna Rasmussen og kjæresten Jan venter sitt første barn sammen, og termin er 1. oktober. Her med Annas barn Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Hun forteller videre at verken Michelle eller William ble født på termindatoen, så det er derfor stor spenning i den lille familien.

«Michelle ble tatt med keisersnitt en uke før termin, og William sin fødsel ble satt i gang over en uke etter termin. Det blir spennende å se om den lille melder sin ankomst på egenhånd, eller om dette barnet også trenger en hjelpende hånd for å start livet», skriver hun.

Ønsket graviditet

Stavanger-jenta ble gravid for første gang i en alder av 14 år gammel, og den gang ble hun et kjent fjes via TV-programmet «Unge Mødre».

LYKKELIGE SAMMEN: Anna Rasmussen og Jan Lossius ble et par i desember etter å ha vært kolleger og venner i tre år.  Foto: Tor Lindseth
LYKKELIGE SAMMEN: Anna Rasmussen og Jan Lossius ble et par i desember etter å ha vært kolleger og venner i tre år. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Like etter hun avslørte graviditeten i mars, fortalte hun hennes to barn - som hun har fra to tidligere forhold - ikke akkurat var planlagt. Denne graviditeten sto imidlertid høyt på ønskelista.

«Denne gangen er jeg for første gang gravid med vilje, om det går an å si det sånn. Jeg har fått to fantastiske uventede mirakler som har forandret livet mitt helt, de to har fått meg forelsket i mammarollen, og gitt meg ønsket på å få flere», skrev den kommende trebarnsmoren.

Hun var for øvrig utsatt for grov hets da hun røpet at hun ventet et tredje barn med en tredje barnefar, men bloggkollega Sophie Elise Isachsen (21) gikk ut og forsvarte henne.

Viste seg sammen på kjendisfest

Anna og Jan var kolleger og gode venner i tre år før vennskapet utviklet seg til kjærlighet.

Det var i desember i fjor bloggeren avslørte at de var i et forhold. 

Da Se og Hør arrangerte Kjendisgalla i november hadde Anna med seg Jan på festen.

Allerede da begynte romanseryktene å svirre, men den gang hadde hun nettopp gjort det slutt med kjæresten Mathijs for andre gang.

VENNSKAP BLE TIL KJÆRLIGHET: Anna og Jan viste seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla på slutten av fjoråret.  Foto: Andreas Fadum
VENNSKAP BLE TIL KJÆRLIGHET: Anna og Jan viste seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla på slutten av fjoråret. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om frieriet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer