Anna Rasmussen avslører hva hun tjener på bloggen

- Jeg har gått fra bunn, og vært alene om å komme meg til toppen, forteller hun.

SEOGHØR.NO: Anna Rasmussen (20) er et av de aller heteste navnene innen norske bloggere.

Det er ingen hemmelighet at toppbloggerne kan tjene gode penger, men få snakker høyt om hvor mye det handler om.

Tirsdag åpner derimot Anna seg om hvor mye hun selv tjente i fjor på bloggen sin «Mamma til Michelle».

«I året som gikk tjente jeg 2 300 000 kr, i en alder av 19 år. Jeg har jobbet hardt for å komme her jeg er i dag, og har gjort det samtidig som jeg har vært alenemamma til mine to barn. Jeg har gått fra bunn, og vært alene om å komme meg til toppen», skriver hun i innlegget «Dette tjente jeg i 2015».

Saken fortsetter under bildet.

NY START: «Bloggerne»-profilen er travelt opptatt med å flytte inn i nytt hus i Kristiansand sammen med barna Michelle og William og kjæresten Jan Lossius. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
NY START: «Bloggerne»-profilen er travelt opptatt med å flytte inn i nytt hus i Kristiansand sammen med barna Michelle og William og kjæresten Jan Lossius. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Stolt over hva hun har oppnådd

Årsaken til at Anna velger å dele lønnen sin med leserne er fordi hun ønsker å komme skattelistene, som blir offentliggjort i oktober, i forkjøpet.

«Jeg er en av de som gruer meg til skattelistene blir lagt ut. Ikke fordi jeg ikke er stolt over hva jeg har klart å oppnå i min unge alder, men fordi jeg virkelig ikke føler at hele landet trenger å vite det. Det handler om hva jeg syns er privat. Likevel så vil det bli lagt ut, og jeg prøver å gjøre det til en positiv opplevelse for meg selv. Jeg vet hvor mange hissige og usmakelige tilbakemeldinger jeg vil få når skattelistene kommer, og vil derfor prøve å skryte meg selv opp i taket før den tid kommer», forteller hun på bloggen.

Den populære bloggeren, som venter barn med kjæresten Jan Lossius (23) til høsten, og som har barna Michelle (5) og William (1) fra før av, tar ofte opp engasjerende tema med leserne.

Sist måned publiserte hun blant annet et innlegg med tittelen «Ferien skal handle om barna», der hun kritiserer foreldre som inntar mye alkohol når de er på ferie med barna sine.

Stavanger-jenta har akkurat flyttet inn i nytt hus i Søgne i Kristiansand. Der begynner hun og kjæresten et nytt liv som trebarnsfamilie, så fort Anna og Jans ufødte sønn kommer til verden rundt 1. oktober.

Se Anna Rasmussen fortelle om intimkirurgien i videointervjuet nedenfor:

LES OGSÅ: Anna Rasmussen lot lokkene falle