FIN FAMILIE: Anna Rasmussen og Jan Lossius med smårollingene Michelle og William - som hun har fra to tidligere forhold. Om ikke lenge blir Anna og Jan foreldre til en liten gutt som skal hete Lucas. Foto: Geir Egil Skog
FIN FAMILIE: Anna Rasmussen og Jan Lossius med smårollingene Michelle og William - som hun har fra to tidligere forhold. Om ikke lenge blir Anna og Jan foreldre til en liten gutt som skal hete Lucas. Foto: Geir Egil SkogVis mer

Anna Rasmussen avslører babynavnet

Bloggeren blir mamma til en liten gutt.

SEOGHØR.NO: I mars avslørte toppblogger Anna Rasmussen (20) at hun og kjæresten Jan Lossius (23) venter sitt første barn sammen. Fra før har hun datteren Michelle (5) og sønnen William (1,5)  fra to tidligere forhold.

I en video hun har lagt ut på bloggen avslører den gravide 20-åringen navnet på den lille i magen - som er en liten gutt. 

«Endelig har vi gleden av å dele navnet på vår lille ufødte prins! Hjerte mitt banker litt fortere enn vanlig når jeg trykker publiser nå, men det er nok ikke noe annet enn et godt tegn. Vi gleder oss til å møte deg, lillevenn!», skriver hun i innlegget.

I videoen, publisert søndag formiddag, ser vi Anna og Jan som bretter sammen et babyteppe. Mot slutten avsløres det at det er navnet Lucas den lille skal hete, ettersom dette er sydd på babyteppet. Se videoen under:

Ble gravid da hun var 14 år

Den søte Stavanger-jenta ble gravid for første gang da hun var kun 14 år gammel, og delte sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM. Hun har siden gjort stor suksess som «mammablogger» og deler stort og smått fra sin travle hverdag som småbarnsmor.

Anna og Jan var først kolleger og gode venner i tre år, før vennskapet utviklet seg til å bli et forhold i desember i fjor. Hun tok med seg Jan på Se og Hørs Kjendisgalla i november, men da hevdet hun at han kun var «en god venn»

«BARE GODE VENNER»: Da Anna Rasmussen tok med seg Jan på Kjendisgallaen til Se og Hør i november i fjor, hevdet hun at de to kun var gode venner. Måneden etterpå avslørte hun at de to var blitt kjærester. Nå blir de foreldre. Foto: Andreas Fadum // Se og Hør
«BARE GODE VENNER»: Da Anna Rasmussen tok med seg Jan på Kjendisgallaen til Se og Hør i november i fjor, hevdet hun at de to kun var gode venner. Måneden etterpå avslørte hun at de to var blitt kjærester. Nå blir de foreldre. Foto: Andreas Fadum // Se og Hør Vis mer

Men nå er altså lykken straks komplett for Anna og Jan - som blir foreldre en gang til høsten. I et innlegg på bloggen publisert i april skrev 20-åringen at terminen er en gang i månedsskiftet september-oktober.

LES OGSÅ: - Hvorfor måtte jeg ha så uflaks å bli gravid?