Anna Rasmussen: - Jeg skjemmes over det jeg gjorde

Kjendisbloggeren åpner seg om den turbulente tiden da hun ble mamma for andre gang.

SKRIVER OM DEN TURBULENTE TIDEN: Anna Rasmussen skriver i et nytt blogginnlegg om tiden rundt sin andre graviditet, da hun ikke var sikker på hvem som var faren til barnet. Her er hun med kjæresten Jan Lossius. Foto: Tor Lindseth
SKRIVER OM DEN TURBULENTE TIDEN: Anna Rasmussen skriver i et nytt blogginnlegg om tiden rundt sin andre graviditet, da hun ikke var sikker på hvem som var faren til barnet. Her er hun med kjæresten Jan Lossius. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: Anna Rasmussen (19) - som er kjent for sin populære blogg «Mamma til Michelle» og som tidligere deltager i FEM-serien «Unge mødre» - avslørte i mars at hun venter barn med sin nye kjæreste Jan Lossius.

Dagen etter utdypet hun at den kommende babyen - som blir hennes tredje barn - er den første som blir født etter at hun ble gravid «med vilje».

«Denne gangen er jeg for første gang gravid med vilje, om det går an å si det sånn. Jeg har fått to fantastiske uventede mirakler som har forandret livet mitt helt, de to har fått meg forelsket i mammarollen, og gitt meg ønsket på å få flere», skrev hun.

I et nytt blogginnlegg som ble lagt ut mandag skriver Anna om sin forrige graviditet, som førte til langt mer kaos i følelseslivet.

BABYLYKKE: Anna Rasmussen og kjæresten Jan venter sitt første barn sammen. Her med Annas barn Michelle og William.  Foto: Geir Egil Skog
BABYLYKKE: Anna Rasmussen og kjæresten Jan venter sitt første barn sammen. Her med Annas barn Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Hun var nemlig ikke sikker på hvem som var barnefaren etter at barnet kom til verden.

«Det var en periode tidlig på året i 2014 der meg og Jan hadde utrolig god kontakt. Jeg begynte å ha følelser for ham, og trives utrolig godt med noen helgeturer ned til sørlandet. Jeg fikk muligheten til å være litt bare "Anna" og ha barnefri, mens jeg fikk godt selskap fra Jan. Naturlig som det ble, så endte vi opp med å ha sex, dette skjedde dessverre bare noen dager før barnefaren kom hjem fra hvor enn han hadde vært.

«Da han kom hjem, hadde vi sex for første gang etter at det var slutt, høsten 2013... Dette viste seg å være kvelden lille Will ble til», skriver hun åpenhjertig.

Møtte på kjendisgalla

I november 2015 hadde Anna med seg Jan ved sin side, da hun møtte opp på Se og Hørs kjendisgalla.

- Det verste som kan skje er at brystene kan falle ut. Så jeg må være litt forsiktig, sa hun om sin dristige kjole.

Følte seg dum og fortvilet

Ramsussen skriver i det nye blogginlegget at da en DNA-test viste at det ikke var hennes nåværende kjæreste som var faren, følte hun seg dum og fortvilet.

Hun hevder at hun deler sin erfaring for å hjelpe andre unge som havner eller har havnet i en liknende situasjon:

«Jeg skjemmes over det jeg gjorde, og vil alltid bære med meg et nag videre. Jan var ikke barnefaren til den lille i magen, og det plaget meg lenge. Jan valgte likevel å leve videre med det som skjedde den vinteren, og har aldri latt det påvirke vårt vennskap. Han er fantastisk og det vil han alltid være».

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Anna Rasmussen.

LES OGSÅ: - Jeg er redd for at brystene faller ut