Anna Rasmussen: - Jeg er helt i sjokk

Et knapt døgn etter fødselen er toppbloggeren hjemme med sin nyfødte baby.

NYBAKTE FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius fikk en sønn sammen denne uken. Her er paret sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius fikk en sønn sammen denne uken. Her er paret sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag slapp Anna Rasmussen (20) og samboeren Jan Lossius (23) jublen løs da de ønsket sønnen Lucas velkommen til verden.

«Han er så uendelig vakker, og jeg har ikke ord for kjærligheten vi har kjent på for han disse første timene. Det hele er veldig uvirkelig, og vi er så forferdelig stolte, ord blir helt fattige», delte den nybakte mammaen med leserne sine kort tid etter på den populære bloggen.

I tillegg til den nyfødte babyen har Anna datteren Michelle (5) og sønnen William (1) fra to tidligere forhold.

Nå avslører toppbloggeren at hun og lille Lucas allerede er hjemme igjen fra sykehuset. Kun 27 timer etter at sønnen så dagens lys var formen så fin at Anna ønsket å gi fra seg rommet til noen som trengte det mer enn henne.

«Jeg ville aldri trodd at jeg skulle sitte her bare to døgn etter fødselen, og være hjemme med nurket vårt. Vi reiste nemlig hjem fra sykehuset allerede i går, og har fått oss en herlig natt hjemme», skriver trebarnsmoren i et nytt blogginnlegg onsdag.

VELKOMMEN TIL VERDEN, LUCAS! Mammatilmichelle.blogg.no Klikk på link i bio @mammatilmichelle

A photo posted by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on

Saken fortsetter under bildet.

Går rundt i en boble

Mens de to eldste barna koser seg hos besteforeldrene fikk de nybakte foreldrene og den nye verdensborgeren en rolig start på livet.

«Jeg prøver fremdeles å ta inn over meg alt som har skjedd de siste to dagene, men er helt i sjokk. Jeg trodde at man liksom skulle bli «vandt til» den følelsen av å bli mamma på nytt, etter hvor mange flere barn man fikk, men det stemmer ikke. Jeg går rundt i min egen lille boble, og er så forferdelig lykkelig. Jeg er så glad for at alt gikk så fort, og så bra», forteller Anna videre.

Saken fortsetter under bildet.

FIRE BLE FEM: Her er firkløveret avbildet på lanseringen av årets sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne» i mars, kort tid før Rasmussens tredje graviditet ble kjent.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
FIRE BLE FEM: Her er firkløveret avbildet på lanseringen av årets sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne» i mars, kort tid før Rasmussens tredje graviditet ble kjent. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Gjennom hele svangerskapet har Anna Rasmussen delt mange innblikk i graviditeten med sine mange tusen blogglesere.

I starten av juni røpet hun termindatoen sin - lørdag 1. oktober. Og en drøy måned før terminen skrev Rasmussen et innlegg om tankene sine rundt det å filme fødselen. Hun har også vært åpen om prøvelsene graviditeten har ført med seg, og at hun til tider har lengtet etter å feste med jevnaldrende fremfor å være hjemme og «ruge».

Norges største blogger har også skrevet fritt om det å ha sex som gravid, etter at hun fikk mange spørsmål fra utenforstående om nettopp dét:

«Så til alle som lurer: Vi har nærmest hatt daglig sex gjennom hele svangerskapet. Men det betyr ikke alltid at det har vært slik. I mine tidligere svangerskap har det selvsagt ikke vært naturlig for meg å tenke på sex i det hele tatt, ettersom jeg var alene om begge svangerskapene», skrev hun i et innlegg i august.

Utsatt for netthets

Det faktum at Rasmussens tre barn har tre forskjellige biologiske fedre, har medført at hun er blitt utsatt for massiv kritikk og hets. Den ferske trebarnsmoren, som ble gravid med Michelle som 14-åring, ble først kjent gjennom FEM-serien «Unge mødre».

Etter at Anna Rasmussen røpet at hun var gravid for tredje gang, gikk det såpass langt at bloggkollega Sophie Elise Isachsen (21) skrev et eget blogginnlegg til hennes forsvar.

I sommer valgte Rasmussen selv å ta til orde mot netthetsen i et blogginnlegg. Der skrev hun at hun ikke angret på noen av svangerskapene sine, selv om de to første ikke var planlagt.

«Dessverre så har det seg sånn at mine barn ikke har samme biologiske far. Jeg angrer ikke en dag på dette heller. Livet ble sånn, og tok denne veien. Hverken jeg eller barna mine fortjener å bli straffet for dette. De hadde aldri vært de barna de er i dag, om de ikke hadde sine gener», var blant poengene hun understreket i det personlige innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT MAMMA: Anna Rasmussen legger ikke skjul på at hun elsker rollen som mor. Her er hun avbildet med datteren Michelle, som fylte fem år i sommer.  Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no
STOLT MAMMA: Anna Rasmussen legger ikke skjul på at hun elsker rollen som mor. Her er hun avbildet med datteren Michelle, som fylte fem år i sommer. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no Vis mer

Tidligere har Rasmussen fortalt til Seoghør.no at datterens fødsel også ble starten på hennes eget liv:

- Jeg var ung, og følte vel at livet mitt fikk en ny start den dagen jeg ble mamma. Livet mitt var plutselig verdt noe, jeg var plutselig verdt noe for et annet menneske. Jeg var en liten jente sin mamma. Det var plutselig et lite menneske som var helt avhengig av å ha meg rundt seg, har hun uttalt åpenhjertig.

Den populære bloggeren har også valgt å være åpen om en vanskelig oppvekst og flere traumatiske opplevelser. Hun har dessuten røpet på bloggen sin at hun ble voldtatt få måneder etter at sønnen William ble født.

Nedenfor kan du se Anna Rasmussen snakke med Seoghør.no om hvordan hun kom seg videre etter den traumatiske hendelsen:

LES OGSÅ: Tori Spelling er gravid med barn nummer fem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer