Anna Rasmussen: - Jeg er helt i sjokk

Et knapt døgn etter fødselen er toppbloggeren hjemme med sin nyfødte baby.

NYBAKTE FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius fikk en sønn sammen denne uken. Her er paret sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius fikk en sønn sammen denne uken. Her er paret sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag slapp Anna Rasmussen (20) og samboeren Jan Lossius (23) jublen løs da de ønsket sønnen Lucas velkommen til verden.

«Han er så uendelig vakker, og jeg har ikke ord for kjærligheten vi har kjent på for han disse første timene. Det hele er veldig uvirkelig, og vi er så forferdelig stolte, ord blir helt fattige», delte den nybakte mammaen med leserne sine kort tid etter på den populære bloggen.

I tillegg til den nyfødte babyen har Anna datteren Michelle (5) og sønnen William (1) fra to tidligere forhold.

Nå avslører toppbloggeren at hun og lille Lucas allerede er hjemme igjen fra sykehuset. Kun 27 timer etter at sønnen så dagens lys var formen så fin at Anna ønsket å gi fra seg rommet til noen som trengte det mer enn henne.

«Jeg ville aldri trodd at jeg skulle sitte her bare to døgn etter fødselen, og være hjemme med nurket vårt. Vi reiste nemlig hjem fra sykehuset allerede i går, og har fått oss en herlig natt hjemme», skriver trebarnsmoren i et nytt blogginnlegg onsdag.

Saken fortsetter under bildet.

Går rundt i en boble

Mens de to eldste barna koser seg hos besteforeldrene fikk de nybakte foreldrene og den nye verdensborgeren en rolig start på livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer