BABYLYKKE: Anna Rasmussen og kjæresten Jan venter sitt første barn sammen. Her med Annas barn Michelle og William.  Foto: Geir Egil Skog
BABYLYKKE: Anna Rasmussen og kjæresten Jan venter sitt første barn sammen. Her med Annas barn Michelle og William. Foto: Geir Egil SkogVis mer

Anna Rasmussen: - Denne gangen er jeg for første gang gravid med vilje

Men kjendisbloggeren Anna Rasmussen (19) legger ikke skjul på at starten av hennes tredje svangerskap har vært tøffere enn tidligere.

SEOGHØR.NO: Søndag delte blogger Anna Rasmussen (19), også kjent som «Mamma til Michelle», at hun venter sitt tredje barn.

Nyheten delte Rasmussen via en videosnutt på bloggen sin sammen med kjæresten Jan Lossius (23) og hennes to barn Michelle (5) og William (1).

Mandag åpnet Anna seg for første gang om graviditeten i et åpenhjertig blogginnlegg.

«Tenk det, i går slapp jeg nyheten igjen! Vi skal bli til en familie på 5! Jeg har en liten baby i magen, og gleden er stor. Vi ønsket oss en liten til, og heldigvis tok det ikke lang tid, før ønsket ble oppfylt! Jeg er godt over 12 uker på vei med den lille i magen, og det føles på hele kroppen», skriver 19-åringen.

Anna mottok ikke bare positive tilbakemeldinger om graviditeten, og flere uttrykte raskt sine meninger både på bloggen hennes og i andre nettmedier.

Toppblogger Sophie Elise var raskt ute med å forsvare blogg-kollegaen i et innlegg på sin populære blogg. 

Drømte om baby

Stavanger-jenta ble gravid for første gang i en alder av 14 år gammel, og den gang ble hun et kjent fjes via TV-programmet «Unge Mødre».

FERSKT FORHOLD: Her er Anna og Jan sammen under Vixen Blog Awards i januar. 
 Foto: Tor Lindseth
FERSKT FORHOLD: Her er Anna og Jan sammen under Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hun forteller nå at hennes to barn, som hun har fra to tidligere forhold, ikke akkurat var planlagt. Denne graviditeten sto imidlertid høyt på ønskelista.

«Denne gangen er jeg for første gang gravid med vilje, om det går an å si det sånn. Jeg har fått to fantastiske uventede mirakler som har forandret livet mitt helt, de to har fått meg forelsket i mammarollen, og gitt meg ønsket på å få flere», skriver den kommende trebarnsmoren.

Lykkelig med Jan

Den «Bloggerne»-aktuelle 19-åringen forteller også at det har vært noen tøffe uker etter hun fant ut av at hun er gravid igjen.

«Dette svangerskapet har kroppen min hatt en tøffere start enn mine to andre svangerskap. Alle barn er unike, dette gjelder også for svangerskap. Jeg har følt at kroppen vet hva den skal gå gjennom, og derfor gir meg smerter og ubehag allerede, bare fordi den vet hva den må gjøre etterhvert», skriver hun i blogginnlegget. 

De kommende foreldrene, Anna og Jan, var i tre år først kolleger og gode venner, før vennskapet utviklet seg til å bli et forhold i desember i fjor.

Paret viste seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla i november i fjor. Da hadde hun akkurat gjort det slutt med kjæresten Mathijs for andre gang.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Anna Rasmussen.

GLEDER SEG: Anna Rasmussen og kjæresten Jan gleder seg stort til å bli foreldre.  Foto: Andreas Fadum
GLEDER SEG: Anna Rasmussen og kjæresten Jan gleder seg stort til å bli foreldre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Sophie Elise forsvarer «Mamma til Michelle»