Anna Nicoles tragedie

- Hun lever kun på dop nå, fortalte Anna Nicole Smiths mor kort tid før datteren døde.

DØDSFALL: Anna Nicole Smith fraktes til sykehuset torsdag kveld. Foto: AP/Scanpix
DØDSFALL: Anna Nicole Smith fraktes til sykehuset torsdag kveld. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Du trenger ikke å ta dop, du har en vakker liten jente nå. Du må starte livet ditt på nytt, du må være en god mamma og leve livet ditt nå.

Dette fortalte avdøde Anna Nicole Smiths mor i november, tre måneder før hennes kjære datter ble funnet livløs på et hotellrom i Florida.

- Jeg er skuffet over at hun rotet seg inn i dop og feil folk ... Hun lever kun på dop nå, fortalte hun til CNN, og la til at hun er helt overbevist om at Howard K. Stern ikke er faren til Smiths baby Dannielynne.

- Nyheten om at Anna Nicole har gått bort gjør meg trist. Hun var en kjær venn som betydde mye for Playboy-familien og meg personlig. Alle mine tanker og bønner går til hennes nære og kjære denne vanskelige tiden, skriver en sørgende Playboy-sjef Hugh Hefner i en pressemelding i dag.

Smith ble kåret til årets Playmate av bladet i 1993, noe som gjorde henne svært stolt. Hennes største forbilde var nemlig Marilyn Monroe, som også stilte opp i bladet i sin tid.

Ifølge Aftonbladet var Anna Nicole lenge overbevist om at hun var Marilyns datter - til tross for at hun ble født fem år etter forbildets død.

- Hun ønsket å være som Marilyn hele sitt liv, og ironisk nok døde hun på lignende vis, sier Anna Nicoles tidligere avdokat Lenard Leeds til nettstedet TMZ.

Anna Nicole vil i bli obdusert i dag. Selv om resultatene ikke vil foreligge før tidligst over helgen, er det flere som hevder at hun døde av en overdose, akkurat som det sønnen Daniel gjorde i fjor.

People.com skriver i dag at Daniel hadde en medfødt hjertefeil, og at det er mulig at Anna Nicole led av samme diagnose.

Smith var den siste tiden svært forvirret og nedkjørt. Hun gikk på sterke smertestillende tabletter, og ifølge vitner besvimte hun flere ganger kort tid før hun ble funnet død.

Marily Monroe døde av en overdose 36 år gammel i 1962.

Anna Nicole Smith døde 39 år gammel, trolig kvalt i sitt eget oppkast.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer