- Anna Nicole var dopet

- Det er sykt om Anna Nicole planlegger bryllup rett etter sin sønns død, sier moren hennes.

MODELL: Anna Nicole nektet mormor å ha kontakt med barnebarnet da hun flyttet til Los Angeles for å bli modell. Foto: All Over Press
MODELL: Anna Nicole nektet mormor å ha kontakt med barnebarnet da hun flyttet til Los Angeles for å bli modell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg tror ikke Howard er faren. Jeg mener, hvis han tror at dette er hans barn, hvor er problemet? Hvorfor kan han ikke bare ta en DNA-test og bevise det for verden?, spør Anna Nicole Smiths mor, Virgie Hogan Hart Arthur.

Anna Nicoles "bryllup" var bare en fest!

I et åpenhjertig intervju med tv-kanalen E, forteller hun at hun betviler Annas påstand om at Howard K. Stern er faren til hennes 20 dager gamle datter. Hun sier også at hun vet like lite om datteren, som egentlig heter Vickie Lynn Hogan, som resten av verden. Hun har ikke blitt invitert i verken begravelse eller bryllup disse ukene.

Virgie har kun pratet med datteren en gang etter barnebarnet Daniels bortgang!

Les mer om det tragiske dødsfallet her.

- Hun var så neddopet. Jeg antar at det er på grunn av Dannys død. Jeg forsto ingenting av det hun sa. Hun gråt og mumlet. Så fort hun hadde fortalt at Daniel var død, ble telefonsamtalen vår brutt. Jeg vet ikke om det var hun eller andre som la på, sier hun.

Texas-kvinnen har påstått at det var hun som hadde ansvaret for Daniel frem til han fylte seks. Hun har uttalt at hun ikke kan skjønne hvorfor Anna valgte å kutte henne ut fra sønnens liv da hun flyttet til Los Angeles for å bli modell.

- Jeg fikk ikke lov til å ringe, skrive eller noe, sa Virgie gråtkvalt i et intervju i programmet "The Insider".

- Hun er den som tjener penger. Folk rundt henne er tjent med det, så de vil ikke at familien hennes er i nærheten av henne. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har jo aldri spurt om noe. Hun har aldri gitt oss noe heller, forteller hun i det aktuelle intervjuet.

Se bildene av Anna Nicoles nye familie her.

Hun sier at det høyeste ønsket hennes akkurat nå, er å få kontakt med datteren og å få gå i Daniels begravelse - som hun ikke er invitert i.

- Jeg har ikke blitt invitert, og jeg har offentlig tryglet henne om å gjenforenes. Daniel har andre familiemedlemmer som var glad i ham, og som ønsker å ta farvel med ham.

- Hvorfor vil hun ikke ha familien sin rundt seg?, spør hun gråtende ...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer