Anna Nicole til Bahamas

Dannielynns verge bestemte i dag at Anna Nicole skal gravlegges på Bahamas.

SEXY: Anna Nicole hadde Marilyn Monroe som sitt store forbilde. Hennes største ønske var å bli gravlagt ved siden av divaen. Foto: Stella Pictures
SEXY: Anna Nicole hadde Marilyn Monroe som sitt store forbilde. Hennes største ønske var å bli gravlagt ved siden av divaen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Tårene strømmet i rettssalen. Etter flere dagers kamp om Anna Nicoles lik ble det endelig kunngjort hvem som skal få bestemme hvor den avdøde sexbomben skal gravlegges. Både moren til Anna Nicole, Howard K. Stern, samt den teatralske dommeren Larry Seidlin hylgråt da kjennelsen ble lest opp.

 

Det var den metadonskadde babyen Dannielynn som fikk den store oppgaven. Men siden et spedbarn ikke kan ta slike avgjørelser, bestemte hennes verge at Anna Nicole skal legges i jorden ved siden av sin sønn Daniel på Bahamas.

 

Dermed fikk ikke Smith sitt siste ønske oppfylt: å bli gravlagt ved siden av sin store heltinne Marilyn Monroe.

 

LES OGSÅ: Anna Nicoles sexy farvel 

 

Men visa ender ikke der. Kampen om hvem som skal få foreldreretten til Dannielynn er nettopp begynt. Den kan bli lang og smertefull. Amerikanske medier følger hvert sekund med argusøyne. 

  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer