Anna Nicole funnet død

Den tidligere Playboy-modellen ble i går kveld funnet livløs.

ANNA NICOLE SMITH 1967-2007. Foto: Stella Pictures
ANNA NICOLE SMITH 1967-2007. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Anna Nicoles liv i bilder ser du hos Topp.no

SEHER.NO Anna Nicole Smith ble i går kveld funnet livløs på Seminole Hard Rock Cafe Hotel & Casino i Florida klokken 19.38 norsk tid.

SE DRAMATISK VIDEO HER!

En time senere ble Texas-jenta erklært død på Memorial Regional Hospital i byen.

- Hun sjekket inn mandag kveld og skulle sjekke ut i morgen, sier Danielle Giordano ved hotellet til nyhetsbyrået AP.

SEHER.NO følger saken.

Smith ble funnet av sin egen sykepleier, og tilkalte straks en av Smiths livvakter, som satte i gang med munn-til-munn og hjertemassasje.

Ifølge nettstedet TMZ ble Anna Nicole funnet under ett teppe, kvalt av sitt eget oppkast. En obduksjon vil bli gjennomført i dag fredag for å finne den endelige dødsårsaken.

SE BILDENE: Anna Nicoles liv i bilder hos Topp.no

Smith skal ha slitt med en kraftig influensa den siste uken, og brukt sterke smertestillende i flere dager. Flere nettsider skriver at hun besvimte gjentatte ganger dødskvelden.

- Jeg kan bekrefte at hun er død. Hennes mann er naturlig nok bunnløst fortvilet, mer vet jeg ikke, sier hennes advokat Ron Rale til Sky News.

Anna Nicoles fem måneder gamle datter, Dannielynn Hope, var ikke med foreldrene til Florida. Hun blir passet hjemme på Bahamas av morens venninne, som er en høyt plassert embedsmann i den lille øystaten.

Tidligere denne uken ble Anna Nicoles slankemiddel-selskap TrimSpa saksøkt i et massesøksmål - av titusener av misfornøyde kunder. Årsaken er at slankepillene hun promoterte visstnok ikke ga den lovede effekt. Mange påstår at TrimSpa dessuten har alvorlige bieffekter. Denne saken kan komme til å rulle i årevis uavhengig av at Anna Nicole nå er død.

Den barmfagre modellen var også involvert i en stor farsskapssak. I oktober ble Smith saksøkt av eks-kjæresten Larry Birkhead. Han hevder at han er far til Danielynn. Selv hevdet hun at Howard Stern var barnets far. Retten krevde DNA-test av Anna Nicoles datter for å fastslå hvem som var barnets far...

Samtidig hadde hun og hennes lille familie blitt kastet ut av huset de hadde lånt av en venn på Bahamas.

Anna Nicoles sønn Daniel Wayne Smith døde i høst - bare 20 år gammel. Hans dødsfall skjedde få dager etter at Anna Nicole fødte sin lille datter - og på samme sykehus!

Anna Nicole Smith ble født i Houston, Texas 28. november 1967.

Hun ble forlatt av sin far i barndommen og vekslet på å bo hos sin mor og hos sin tante. Smith giftet seg allerede i en alder av 17 år med 16 år gamle William Smith. I 1986 fikk de sønnen Daniel .

Superstjernen slo for alvor i gjennom da hun 24 år gammel ble Playmate of the year i det verdenskjente magasinet Playboy i 1993. Her i Norge fikk hun kallenavnet Fru Smith - selv om hun på det tidspunktet var skilt for lengst.

I 1994 giftet hun seg med oljemilliardæren J. Howard Marshall III. Hun var 26 år. Han var 89. Ekteskapet utløste spekulasjoner om glamourmodellen kun var ute etter pengene hans...

Smith selv hevdet det var ekte kjærlighet, og sto ved mannens side - til han døde etter 14 måneders ekteskap.

Etter mannens død fulgte en bitter arvestrid En domstol i California ga Smith nesten tre  milliarder kroner, men avgjørelsen ble anket. I mai 2006 var saken oppe i amerikansk høyesterett. Saken er fortsatt ikke ferdig behandlet i rettssystemet.


LES MER: Siste kjendisnytt her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer