Anna Nicholes datter (6) er modell

Dannielynn Birkhead står modell for den amerikanske klesgiganten Guess.

GUESS-MODELL: Mamma Anna Nicole var i sin tid modell for det amerikanske klesmerke. Foto: Black Sheep/BVN
GUESS-MODELL: Mamma Anna Nicole var i sin tid modell for det amerikanske klesmerke. Foto: Black Sheep/BVN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lille Dannielynn Birkhead (6) fikk en tøff start på livet da hun som liten baby mistet både mamma Anna Nicole Smith og storebror Daniel som følge av overdose. Hun i 2007 og han året før.

Siden den gang har 6-åringen vokst opp hos pappa Larry Birkhead (39) - etter at det ble en offentlig krangel mellom supermodellens daværende kjæreste Howard K. Stern og den biologiske faren, om hvem som skulle få ha omsorgsretten for den lille jenta.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Nå har årene gått, og Dannielynn har vokst seg opp til å bli en søt liten skjønnhet. I en alder av 2 år gikk hun i sin mors fotspor, da hun var forsidepike for Us Weekly.

Og nå gjør hun det igjen.

Anna Nicole sto nemlig modell for det amerikanske klesmerke GUESS, og nå har den lille skjønnheten blir hyret inn som modell for det samme merke.

- Dannielynn har den samme lekne væremåten som sin mor, og hun er en annengenerasjons GUESS-jente, som passer perfekt i den kampanjen vi har nå, forteller GUESS' kreative direktør Paul Marciano til UsMagazine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Se så stor Dannielynn har blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer