Anna ler av rykteflommen

- Jeg er vant til det der...

LER AV RYKTENE: Svenske Anna Bergendahl er vant til mediespekulasjoner, og bare ler av ryktene om at hun og Didrik Solli-Tangen er mer enn gode venner. Søndag var hun tilstede under åpningsfesten i Rådhuset.   Foto: Anders Myhren/Seher.no
LER AV RYKTENE: Svenske Anna Bergendahl er vant til mediespekulasjoner, og bare ler av ryktene om at hun og Didrik Solli-Tangen er mer enn gode venner. Søndag var hun tilstede under åpningsfesten i Rådhuset. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Se videointervju med Anna Bergendahl nederst i saken!

Søndag startet MGP-sirkuset for alvor i hovedstaden, da den offisielle åpningsfesten for Eurovision 2010 gikk av stabelen på Rådhuset.

Og blant de mest populære av de 39 delegasjonene, var da svenskenes vinnerhåp, 18 år gamle Anna Bergendahl. 

Den vevre blondinen regnes som en av de største favorittene foran den store finalen neste lørdag, og har hatt kjempesuksess i hjemlandet siden hun vant svenske MGP med låten «This is my life» i mars.

Favorittstempelet er imidlertid noe 18-åringen tar med knusende ro, og til Seher.no innrømmet hun at hun ikke tar noe på forskudd i årets konkurranse.

- Det føles veldig bra at folk liker låten. Det er jo mitt mål, så det er fantastisk. Men vi tar ingenting på forskudd. Vi vil gjøre en veldig bra jobb i semifinalen og håper vi går videre til den store finalen, sier hun. 

Det er imidlertid ikke bare blant svenskene at ungjenta er populær. Etter at Bergendahl og Norges vinnerhåp Didrik Solli-Tangen (22) ble avbildet sammen på båttur på 17. mai, begynte det nemlig å florere en rekke rykter om at de to kanskje var mer enn gode venner.

I ettertid har både Bergendahl og Solli-Tangen avkreftet kjæresteryktene, og søndag kunne Anna fortelle at slike mediespekulasjoner er noe hun er godt vant med.

- Nei, det er jo bare morsomt da. Jeg er vant til de der mediespekulasjonene. Jeg var jo med på «Idol» i Sverige, så jeg er vant til det. Vi er bare gode venner. Han er et veldig fint menneske, og vi har det gøy sammen, smiler hun. 

Om hun har truffet noen andre norske kjekkaser i løpet av Oslo-oppholdet, ville hun imidlertid ikke si så mye om. 

- Jeg synes alle norske menn, og kvinner, er veldig kjekke, humrer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Kjenner du henne igjen?

Se videointervju med Anna Bergendahl nedenfor:[obj:media:8628]