Ole Martin Alfsen:

- Anna har gjort meg til et bedre menneske

TV-kokken Ole Martin Alfsen og kona har støttet hverandre gjennom tykt og tynt.

HYLLER KONA: I et nytt intervju åpner TV-kokken Ole Martin Alfsen opp om sitt forhold med kona Anna Andresen. Foto: NTB Scanpix
HYLLER KONA: I et nytt intervju åpner TV-kokken Ole Martin Alfsen opp om sitt forhold med kona Anna Andresen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i sommer den populære TV-kokken Ole Martin Alfsen (49), kjent fra blant annet «4-stjerners middag», giftet seg med kona Anna Andresen (35) i all hemmelighet på Oslo rådhus.

- Begge har vært gift før, med store bryllup. Det trengte vi ikke engang til. Det viktigste var bare å gifte seg, noe vi egentlig ikke hadde tenkt å gjøre. Likevel fant vi etter hvert ut at det var noe som føltes riktig. En fin ting å gjøre, sa Ole Martin til Dagbladet den gang.

Det ferske ekteparet møttes for aller første gang for seks år siden under en matfestival som Anna arrangerte. Der ble de introdusert for hverandre gjennom en felles bekjent. Siden den gang har duoen holdt tett sammen i både tykt og tynt.

- Kjærlighet i det hun sier

Blant annet i sommer, kort tid etter bryllupet, opplevde den populære TV-kokken å miste faren sin, Jan Alfsen. Tapet gikk hardt inn på 49-åringen, og kona ble en god støttespiller.

- FORFERDELIG: Ole Martin Alfsen, også kjent som «slakteren» i «4-stjerners middag», mener det var enormt underholdende å se Tommy Sharif i programmet for sju år siden. Superlativene uteblir imidlertid når det kommer til Sharifs kokkekunnskaper. Video: TVNorge Vis mer

- Anna er beundringsverdig dyktig i alt hun gjør, særlig i rollen som mor. I motsetning av meg får hun hodet opp av sanden veldig fort. Jeg kan grave meg ned i ting. Det gjør aldri Anna. Dessuten er hun et godt menneske, hun har gode hensikter, og er velmenende og raus, forteller Ole Martin i et nylig intervju med VG Helg.

Det var i september i 2016 at paret kunne ønske sønnen Levi (2) velkommen til verden - Ole Martins aller første barn, og parets første barn sammen.

- Anna har gjort meg til et bedre menneske, konstaterer TV-kokken.

- De var bestevenner

Det var ikke før de seneste årene at Ole Martin fikk god kontakt med sin avdøde far. Da han var liten var faren svært fraværende, noe faren imidlertid ikke var med lille Levi.

Til avisen minnes TV-kokken den siste tiden Levi hadde med bestefar.

Saken fortsetter nedenfor.

MØTER SEG SELV: Gjennom flere hundre episoder har skuespiller Anders Hatlo vært den velkjente fortellerstemmen i «4-stjerners middag» på TVNorge. I episode nummer 500 får han selv endelig være vertskap - og møter seg selv på brygga. Video: TV Norge Vis mer

- Det å se faren min og Levi sammen, det var sterkt. På et tidspunkt var de bestevenner og snakket nesten akkurat samme språk. Det var kontrastfylt å sitte der og innse at livet hans snart er over, samtidig som Levi begeistret løp nysgjerrig rundt og fant ut av sitt. Det går brått opp for deg hva du skal bruke tiden din på, forteller Ole Martin i intervjuet med VG Helg.

Saken fortsetter nedenfor.

- Mer bevisst

2018 har med andre ord vært et kontrastfylt år for stjernekokken. I et tidligere intervju med Dagbladet forteller han åpent om den siste tiden med sin avdøde far.

- Bitene falt først på plass da jeg ble bedre kjent med ham i løpet av de siste 20 årene han levde. Vi hadde mange fine turer sammen til hytta i Risør, bare vi to. Å henge med ham der bidro til at jeg forsto mer av meg selv. Ble mer bevisst på hvordan jeg levde mitt eget liv. Han var mye borte da jeg var liten. Holdt på med sitt. Prioriterte jobb. Det var mye å kjenne seg igjen i.

LES OGSÅ: Dette setter fart på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer