Anna gravid med riking?

Ifølge Anna Nicoles søster Donna Hogan, er det den avdøde milliardæren J. Howard Marshall som er faren til lille Daniellynn...

FAR?: Howard K. Stern hevder også at han er faren... Foto: All Over Press
FAR?: Howard K. Stern hevder også at han er faren... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Dagene etter det tragiske dødsfallet til Anna Nicole Smith, fortsetter farskapskrangelen.


 Både Smiths forlovede Howard K. Stern og fotograf Larry Birkhead hevder at de er faren til lille Danielynne. , men nå er også Annas avdøde eks-manns navn kommet på banen.


Kun døgn før den tidligere Playboy-modellen døde, fikk Brikhead retten med på en DNA-test for å avgjøre striden må DNA-testes for å fastslå farskapet...


LES OGSÅ: Anna Nicoles sønn tok overdose


 Anne Nicoles søster Donna hevder bestemt at det er den avdøde milliardæren J. Howard Marshall som er faren til Smiths lille datter.


- Jeg vet at hun passet på å fryse ned Howards sæd. Hun antydet til oss i familien at det var den sæden hun brukte for å bli gravid, sier Donna Hogan til New York Daily News.


OPPFYLLER DRØMMEN: Begraves ved siden av Monroe!


Og etter Donnas uttalelser kan man vel ikke regne med at de to hadde verdens beste forhold...


- Den tøyten vet antageligvis ikke riktig hvem sitt barn hun har født, skriver Hogan i boken sin ifølge New York Daily News.


Også moren til Anna Nicole var lenge bekymret for den tøffe livsstilen til datteren. Les mer om den tidligere puppemodellens tragedie her...


 


 


 


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer