Anna fikk barn med prins

Nyeste kandidat til tittelen "Far til Anna Nicoles baby" er ikke noen hvem som helst....

JEG ER FAREN: Nå vil Prince Frederic bevise at han er faren til Dannielynn. Foto: AP
JEG ER FAREN: Nå vil Prince Frederic bevise at han er faren til Dannielynn. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fra før har Anna Nicole Smiths advokat Howard K. Stern, fotograf Larry Birkhead og den avdøde milliardæren J. Howard Marshall vært lansert som mulige fedre, nå har også en adelig mann stilt seg i køen.

Prins Frederic von Anhalt (59) -mannen til den tidligere filmstjernen Zsa Zsa Gabor (90) -  truer med å gå rettens vei for å få foreldreretten til datteren Anna Nicoles datter.

HUSBRÅK: Brøt seg inn i Annas hjem!

Prinsen mener at han er den biologiske faren til Dannielynne - og han vil avlegge DNA-test så fort han kan.

 

- Hvis retten gir meg foreldreretten vil jeg dra til Bahamas og hente babyen, fortalte han ifølge amerikanske medier.

HVEM ER FAR TIL BARNET?: Krever DNA-test!

 

 Gabor og Anhalt har vært gift i over 20 år. Han er hennes ektemann nummer åtte. Da Zsa Zsa fikk vite om sin manns sidesprang, ble hun rystet.

 - Hun sier at hvis jeg tar med babyen hjem er det slutt mellom oss. Hvis min kone vil skille seg fra meg, er det opp til henne. Hun vil definitivt ikke ha noe baby i huset, sa Anhalt selv.

SISTE STOPP: Anna begraves ved siden av Marilyn

 

Det tidligere sex-symbolet Gabor, kjent fra 50-tallsfilmer som Moulin Rouge og Queen og Outer Space, hadde et slag i 2005, og ble delvis lam etter en bilulykke i 2002. Så det er kanskje ikke så rart at 90-åringen ikke er spesielt keen på å oppdra Anna Nicoles baby akkurat nå....

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer