Anna danset med brist i ribbenet!

Det var ingenting som kunne stoppe den svenske Hollywood-fruen på dansegulvet.

PARTNERE: Anna Anka og partneren Glenn Jørgen Sandaker danset engelsk vals til «Dancing like lovers» av Mary McGregor. Foto: FAME FLYNET
PARTNERE: Anna Anka og partneren Glenn Jørgen Sandaker danset engelsk vals til «Dancing like lovers» av Mary McGregor. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare-bare å være deltaker under «Skal vi danse». For den svenske Hollywood-fruen Anna Anka (40) var det ekstra vondt å danse engelsk vals i kveld. Hun har nemlig pådratt seg et brist i det ene ribbenet, kunne programleder Numme avsløre.


- Det var en fantastisk tilbakemelding fra dommerne! Hadde de visst hva jeg vet... nemlig at du i aften har danset med brist i ribbeinet ditt, sa Numme under det direktesendte TV-showet.

- Ja, det har vært ekstra vanskelig, så da hun sa at jeg spente ryggen var det fordi at det gjorde for vondt, fortalte Anna Anka.

Det var under en promofilminnspilling tidligere denne uken at skaden skjedde.

- På onsdag da vi filmet på slutten gjorde vi et krevende løft. Jeg har fått 200 slag på ribbeina de siste fire ukene, så på onsdag orket det ikke mer. Det sa bare «bang». Jeg sa «au», og da visste jeg at noe var feil, sier hun til Seher.no.

Det var ikke et hvilket som helst løft de to utførte. Anna har nemlig designet det helt selv!

- Det løftet skulle være med uansett, så vi fant en løsning på det, forteller Annas dansepartner Glenn Jørgen Sandaker videre til Seher.no

Selv med brist i ribbeinet ble det en suksessfull kveld for dansepartnerne som sanket hele 33 poeng fra dommerne, og dermed havnet på en solid annen plass.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er egentlig en frityrsteker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer