Anna Ankas eksmann saksøkt

Paul Ankas selvbiografi skaper nye problemer for smørsangeren.

SAKSØKT: Anna Ankas eksmann, Paul Anka er saksøkt av den britiske millardæren Mohamed Al-Fayed. Foto: All Over Press
SAKSØKT: Anna Ankas eksmann, Paul Anka er saksøkt av den britiske millardæren Mohamed Al-Fayed. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske Hollywood-fruen Anna Ankas eksmann, Paul Anka, har blitt saksøkt av den britiske milliardæren Mohamed Al-Fayed.

Mohamed er far til Dodi Fayed, som satt i bilen sammen med prinsesse Diana den tragiske natten i Paris.

Bakgrunnen for søksmålet er at Anka, i sin nye selvbiografi «My Way», hevder at Dodi var en uansvarlig drittunge som alltid ble reddet av sin far. Boken hevder også at Dodi var en flørt, narkotikamisbruker og en kriminell. Anka skriver også at han ved et tilfellet mottok penger av Mohamed for å ikke sladre på Dodi, etter at sønnen hadde lånt penger av sangeren.

Ifølge Anka, ble Dodi fratatt nærmere 900 000 kroner av amerikanske tollmyndigheter og ble livredd for at faren skulle finne det ut. Derfor overtalte han Anka om å låne ham de 900 000 kronene. Anka hevder så at Dodi senere betalte han tilbake med en sjekk uten dekning. Da Paul skal ha truet med å avsløre Dodis problemer med amerikanske myndigheter, kom faren Mohamed inn på banen og ryddet opp i rotet til sønnen.

Ifølge søksmålet skal Anka ha fortsatt å snakke om hvilken idiot Dodi var og hevdet at Mohamed hadde fått sønnen bannlyst fra Los Angeles på grunn av at Dodi var på dypt vann.

- Vi har bevisene. Vi er veldig sikre på dette. Alt sammen er sant, sa Anka da han ble konfrontert med søksmålet av TMZ.

Paul Anka var fra 2008 til 2010 gift med svenske Anna Anka. Sammen fikk de sønnen Ethan (6).

LES OGSÅ:  - Det er skammelig at det må gå så langt 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer