TRUER FANSEN: - Dere som truer meg vil bli anmeldt til FBI. Fjern dere fra min side. Den er for de som forstår hvem jeg er og aksepterer meg! skriver Anna Anka på Facebook. Foto: STELLA PICTURES
TRUER FANSEN: - Dere som truer meg vil bli anmeldt til FBI. Fjern dere fra min side. Den er for de som forstår hvem jeg er og aksepterer meg! skriver Anna Anka på Facebook. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Anna Anka truer Facebook-vennene

- Dette er min siste advarsel, raser den svenske TV-stjernen.

SEHER.NO: I helgen ble det kjent at en 13 år gammel gutt fra Vest-Sverige har kontaktet den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (39) gjennom hennes blogg og Facebook-side. Gutten skal blant annet ha sendt henne lenke til en nettside som viser mennesker blir drept.

- Det er veldig grafiske bilder. De dreper folk på video. Det er opprørende og sjukt, uttalte Anna Anka, som anmeldte 13-åringen til FBI, til Expressen.

Saken har vekket enorm debatt på 39-åringens egen Facebook-side. Mange av Ankas over 4.000 venner kommenterer flittig TV-stjernens valg om å anmelde 13-åringen. Anka selv går så langt som til å kalle ham for «a fat nobody».
 
Samtidig advarer hun sine resterende Facebook-venner om hva som skjer dersom de ikke oppfører seg pent framover...

«Dere som truer meg vil bli anmeldt til FBI. Fjern dere fra min side. Den er for de som forstår hvem jeg er og aksepterer meg! Dette er min siste advarsel!», skriver hun i sitt statusfelt på Facebook, som er etterfulgt av over 80 støttende kommentarer.

På sin offisielle blogg forklarer Anna Anka også deler av årsaken til at hun valgte å gå til det skritt å blande inn FBI i denne saken.

«Til dem som strør salt i sårene gjennom å kalle meg diverse ting, vil jeg stille dere følgende spørsmål: Hvordan hadde dere reagert dersom det hadde vært deres søster eller beste venn som hadde fått mordtrusler og skjellsord sendt til seg på internett? Om de hadde, som meg, sittet ved PCen en helt vanlig arbeidsdag og plutselig blitt møtt av skremmende bilder og hatefulle ord?».
 
Hun fortsetter:

«Hvordan man reagerer i en slik situasjon er ytterst personlig, og hver og en har rett til reagere på sin måte. Dettee i mine øyne sjukt forvirrede mennesket er bare 13 år, men når skal vi si stopp? Når skal vi sette grenser? Selv skulle jeg aldri ha tillatt at barna uten konsekvenser fikk holde på slik uten regler og på frekt vis. Man har et ansvar som foreldre å holde styr på hva barna driver med, spesielt med dagens internettvirksomhet», skriver hun.

Seher.no har forsøkt å komme i kontakt med Anna Anka, uten å lykkes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen
 
Se videointervjuet, der Anna Anka snakker om meldinger hun har fått fra slibrige menn, her:[obj:media:8766]