Anna Anka til norske Skal vi danse?

- Vil de ha henne, tror jeg de får henne, sier den svenske dansestjernen... Se video!

VIL DANSE MED ANKA: - Ja, vi får spørre den norske produksjonen om hun kan være med her neste år, sier Tobias Karlsson, som er en god venn av Anna Anka, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL DANSE MED ANKA: - Ja, vi får spørre den norske produksjonen om hun kan være med her neste år, sier Tobias Karlsson, som er en god venn av Anna Anka, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Tobias Karlsson og Unn Grethe Berge nederst i saken!


SEHER.NO: Årets «Skal vi danse» er over, og denne gangen var det Åsleik Engmark og hans dansepartner, Nadya Khamitskaya, som gikk til topps i den beintøffe konkurransen. 

Om kort tid begynner arbeidet mot neste sesong av det populære programmet. Seher.no kan allerede nå avsløre at en av Skandinavias største kjendiser, Anna Anka, kan være aktuell for serien neste sesong.

Anna Anka innrømmer også selv overfor Seher.no at Tobias Karlsson, som i årets «Skal vi danse» danset med Cecilie Skog, har prøvd å overbevise henne om å delta i svenske «Let's dance» året som kommer.

- Stemmer dette, Tobias?

- Jeg vil selvfølgelig at Anna Anka skal være med i «Skal vi danse». Jeg tror at hun er en utrolig spennende dame å ha med i den svenske versjonen av programmet. Jeg tror hun kunne gjort det veldig, veldig bra. Hun har jo kroppen til det, hun har fysikken - og hun er så målrettet, sier han til Seher.no.

Karlsson er derimot noe skeptisk, ettersom Anka tross alt bor i Los Angeles. Men han håper fortsatt. At hun ville stilt, det føler han seg sikker på.

- Hun vil gjerne være med. Hun vil danse med meg i Sverige, men det er opp til TV4 og Mastiff i Sverige, forteller Tobias, som har fremlagt sine ønsker for svensk TV.
 
- Ja, jeg har sagt det til dem - at hun gjerne vil være med. Jeg har jo kontakt med henne, det vet de. Man må bar ha noen ting på plass, se hva kontrakten sier - og se om det er en mulighet i det hele tatt.

Nå vurderer han også å ta med den norske produksjonen av «Skal vi danse» på råd.

- Ja, vi får spørre den norske produksjonen om hun kan være med her neste år.  Vil de ha henne, tror jeg de får henne.

Informasjonsansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, tror Anna Anka kunne gjort en god figur på norsk TV.

- Vi har ingenting imot å ta inn svensker i Skal vi danse i Norge. Anna Anka er velkommen, og hvis vi ønsker det caster vi henne. Akkurat som svenskekongen, Victoria og Madeleine, medgir Berge til Seher.no.

Hun innrømmer derimot at det ville vært meget interessant å ha med Anka på danseparketten i 2011.

- Det hadde vært morsomt, det hadde det. Hvis vi nå skal gå på en ny runde med «Skal vi danse», som det er sannsynlig at vi skal, vil vi ta en runde på casten. Hvem vet, kanskje er Anna Anka en av dem som danser på parketten neste år, sier Unn Grethe Berge til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Røykere er ekle og dumme i hodet

Se video med Tobias Karlsson og Unn Grethe Berge her:

[obj:media:9202]