Anna Anka og Paul Ankas skilsmisse:

Anna Anka tapte kampen om sønnen

Etter en hard kamp mot Paul Anka mistet Hollywood-fruen omsorgsretten for sønnen Ethan.

VANT: Etter en hard kamp vant Paul Anka foreldreretten for sønnen han har med ekskona Anna Anka, Ethan. Foto: AP/ NTB Scanpix
VANT: Etter en hard kamp vant Paul Anka foreldreretten for sønnen han har med ekskona Anna Anka, Ethan. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For åtte år siden skilte Hollywoodfrue Anna Anka (46) seg fra sangeren Paul Anka (75). Etter en lang kamp om foreldreretten for deres 11 år gamle sønn Ethan, har Anna Anka nå tapt.

Hennes tidligere ektemann Paul vant nemlig nylig full omsorgsrett for sønnen, noe som gjør at den tidligere Miss Sverige ikke får ha noe kontakt med Ethan.

Nå åpner Paul seg om seieren.

BITTER STRID: Anna og Paul Anka har sønnen Ethan sammen. Her var familien samlet i 2007 sammen med Annas Datter Elli som hun har med eksmannen Louis Yeager. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
BITTER STRID: Anna og Paul Anka har sønnen Ethan sammen. Her var familien samlet i 2007 sammen med Annas Datter Elli som hun har med eksmannen Louis Yeager. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

- Skaff deg et liv

- Det er den største dagen i livet mitt, sier han til Page Six og legger til at han har gått gjennom det hele kun for å beskytte sønnen.

Ifølge nettstedet uttrykket Ethan at han mislikte moren, men da tok Annas advokat, Lisa Helfend Meyer, saken i egne hender. Hun hevdet nemlig i retten at det ikke var nok bevis på at hun var en uegnet mor.

DETTE SKAL DU GJØRE: Den kjente Hollywood-fruen, Anna Anka (42) deler sine datingtips til nordmenn. Video: TV3 Vis mer Vis mer

Meyer skal heller ha stått på sitt og ment at Paul brukte sin stjernestatus og sterke økonomi for å vinne over ekskona.

- Han har vunnet over en kvinne som ikke har samme økonomi eller stjernestatus å kjempe med.

I Californias høyesterett argumenterte Meyer for familiegjenforening mellom Ethan og Anna, men da tapet var kjent skal Anna ha tatt det svært tungt. På vei ut fra rettssalen møtte hun Pauls nye kone, Lisa Pamberton.

Møtet resulterte i et munnhoggeri dem imellom.

- Skaff deg et liv, ropte Anna.

- Jeg har ett liv ... med ditt barn, svarte Pemberton utenfor domstolen.

BITTER STRID: Anna og Paul Anka har sønnen Ethan sammen. Her var familien samlet i 2007 sammen med Annas Datter Elli som hun har med eksmannen Louis Yeager. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
BITTER STRID: Anna og Paul Anka har sønnen Ethan sammen. Her var familien samlet i 2007 sammen med Annas Datter Elli som hun har med eksmannen Louis Yeager. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Vil ikke gi seg

Seinest i april skal Anna ha fortalt at hun aldri kom til å gi seg før hun vant omsorgsretten for sønnen. Dette skriver den svenske avisa Expressen.

- Hans hat mot meg er større en kjærligheten han har for Ethan. Du kan skyte meg i begge bena, men jeg gir meg ikke. Jeg gir meg ikke før jeg får tilbake barnet mitt, har hun tidligere uttalt.

Etter at ekteskapet havarerte i 2010, havnet eksparet stadig i bitre, og svært offentlige feider - med den ene beskyldningen etter den andre.

Samme år var Anna også med i Seoghør.nos julekalender «Jakten på en julestjerne».

STILTE OPP I SEOGHØR.NOS JULEKALENDER: Anna Anka var en av gjestene i Seoghør.nos julekalender i 2010. Her poserer hun sammen med tidligere Robinson-deltaker Atle Hansen. Foto: Anders Myhren.
STILTE OPP I SEOGHØR.NOS JULEKALENDER: Anna Anka var en av gjestene i Seoghør.nos julekalender i 2010. Her poserer hun sammen med tidligere Robinson-deltaker Atle Hansen. Foto: Anders Myhren. Vis mer

Da Paul Anka slapp selvbiografien «My Way» for et par år siden, hintet han om at ekteskapet deres hadde vært alt annet enn lykkelig.

- Bak kulissene var alt annerledes. Burde jeg fortelle historien om min ekskone? Burde jeg gå igjennom detaljene om det som skjedde og det som gjorde at vi havnet i retten?, skrev Paul Anka i boka.

- Jeg følte meg misbrukt

Anna Anka, som fortsatt er bosatt i Los Angeles, er kjent for sine friske uttalelser, og har måttet tåle mye motbør for å snakke om oralsexplikt i ekteskapet, at menn ikke bør bytte bleier eller at en kvinne kan skylde seg selv hvis mannen er utro. Blant annet.

I et intervju med Dagbladet i fjor beklaget Anka at hun «for evig og alltid vil forbindes med sine blow jobs-uttalelser».

- Media skapte en historie rundt det som var en liten del av et intervju. Det jeg sa før og etter, kom ikke fram. Jeg følte meg misbrukt og dømt av media, sa hun.

LES OGSÅ: - Datteren min har blitt hjernevasket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer