- Anna Anka skal delta i «Skal vi danse»

Den svenske Hollywood-fruen er klar for parketten i Norge, hevder en kilde.

<strong>KLAR FOR PARKETTEN:</strong> Ifølge en kilde med innsyn i TV2-produksjonen, skal den svenske TV-stjernen Anna Anka (innfelt) være aktuell som en av deltagerne i høstens sesong av «Skal vi danse». Her svinger Aylar Lie, som kom på annenplass høsten 2010, seg Foto: Scanpix
KLAR FOR PARKETTEN: Ifølge en kilde med innsyn i TV2-produksjonen, skal den svenske TV-stjernen Anna Anka (innfelt) være aktuell som en av deltagerne i høstens sesong av «Skal vi danse». Her svinger Aylar Lie, som kom på annenplass høsten 2010, seg Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Allerede i november kunne Seher.no avsløre at Anna Anka (40), blant annet kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer», kunne være aktuell for TV2-programmet «Skal vi danse» til høsten.

Nå skriver Aftonbladet at den frittalende TV-kjendisen faktisk vil komme til å danse over norske TV-skjermer til høsten. Det skal være en kilde med innsyn i TV2-produksjonen som sier til den svenske avisen at Anka har planer om å delta.

Seher.no var tidligere i sommer i kontakt med Anna Anka, som da kunne avsløre at hun har ett spesielt prosjekt på gang, nettopp utover høsten.

- Akkurat nå ligger jeg lavt med alle intervjuer, for jeg holder på å forberede meg mentalt til mitt nye store prosjekt, som begynner den 6. august. Hemmelig, understreket Anka overfor Seher.no da.


Lanseringen for høstens sesong av «Skal vi danse» på TV2 er først 12. august, men ingen vet helt hva deltagerne skal gjøre før den tid. Noe som kan bety at de håpefulle kjendisdeltagerne, angivelig inkludert Anna Anka, allerede vil være i full gang med for eksempel trening eller promoinnspillinger.

Selv har TV2 ingen planer om å bekrefte eller avkrefte påstandene om Ankas dansedeltagelse før den store lanseringsdagen.

- Jeg kan hverken bekrefte eller dementere akkurat nå. Vi går ut med alle navnene den 12. august, sier prosjektleder for norske «Skal vi danse», Andreas Hatlevik, ifølge Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arnolds sønn alvorlig skadet i surfeulykke   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer