Anna Anka mister omsorgsretten for begge barna

Den svenske Hollywood-fruen har tapt en årelang kamp om barna, og risikerer privatøkonomisk krise.

FÅR IKKE TREFFE BARNA: Anna Anka er blitt fradømt retten til å være sammen med barna sine, som hun har med sine to tidligere ektemenn.  Foto: All Over Press
FÅR IKKE TREFFE BARNA: Anna Anka er blitt fradømt retten til å være sammen med barna sine, som hun har med sine to tidligere ektemenn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-profilen og modellen Anna Anka (43) går en dyster vår i møte.

Etter mange års strid med sine to eksmenn, har en domstol i California fratatt henne omsorgen for begge barna hun har fra de tidligere ekteskapene, skriver bladet «Hänt i Veckan».

Den tidligere «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen har en datter med Lou Yeager og en yngre sønn med den amerikansk-canadiske sangeren Paul Anka (73).

Nå er det slutt på at de to barna får bo hos sin kontroversielle mor.

Saken fortsetter under bildet.

Allerede i august 2014 fortalte Anna Anka at Yeager i en årrekke har jobbet med å vende datteren deres, Elli, mot henne.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGERE TIDER: Anna og Paul Anka fotografert sammen i 2007, før de giftet seg.  Foto: Action Press/All Over Press
LYKKELIGERE TIDER: Anna og Paul Anka fotografert sammen i 2007, før de giftet seg. Foto: Action Press/All Over Press Vis mer

- Å utsette sitt barn for negative uttalelser om sin egen forelder bryter mot de mest grunnleggende regler vi har som foreldre. Det er den verste metoden man kan benytte seg av. Hun har blitt hjernevasket av sin far, men min kjærlighet til henne er evig, sa TV-stjernen til Expressen dengang.

Økonomisk krise

I tillegg til å miste omsorgen for barna, kan Anna bli hardt rammet økonomisk.

Hun har allerede mistet 120 000 kroner i året i bidrag fra Lou, og 18. mars bestemmer retten hva som skjer med hennes årlige bidrag på 780 000 kroner fra Paul Anka, skriver Se og Hør.

– Livet har slått meg i bakken noen ganger, men jeg har aldri gitt opp, sa Anna optimistisk til Se og Hør høsten 2014.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTES PÅ TRENING: Anna Anka, her avbildet ved treningsstudioet Equinox i New York i 2009, var eksmannen Pauls personlige trener da de to ble et par.  Foto: All Over Press
MØTTES PÅ TRENING: Anna Anka, her avbildet ved treningsstudioet Equinox i New York i 2009, var eksmannen Pauls personlige trener da de to ble et par. Foto: All Over Press Vis mer

Anna Anka var gift med den 30 år eldre Paul Anka fra 2008 til 2010, etter først å ha jobbet som hans personlige trener. De to fikk sønnen Ethan sammen, og etter bruddet hevdet Paul at Anna hadde brukt barna mot ham.

Da smørsangeren slapp selvbiografien «My Way» for et par år siden, hintet han om at ekteskapet deres hadde vært alt annet enn lykkelig.

- Bak kulissene var alt annerledes. Burde jeg fortelle historien om min ekskone? Burde jeg gå igjennom detaljene om det som skjedde og det som gjorde at vi havnet i retten? skriver Paul Anka i boken.

LES OGSÅ: Flyttet sammen etter to dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer