Anna Anka mister omsorgsretten for begge barna

Den svenske Hollywood-fruen har tapt en årelang kamp om barna, og risikerer privatøkonomisk krise.

FÅR IKKE TREFFE BARNA: Anna Anka er blitt fradømt retten til å være sammen med barna sine, som hun har med sine to tidligere ektemenn.  Foto: All Over Press
FÅR IKKE TREFFE BARNA: Anna Anka er blitt fradømt retten til å være sammen med barna sine, som hun har med sine to tidligere ektemenn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-profilen og modellen Anna Anka (43) går en dyster vår i møte.

Etter mange års strid med sine to eksmenn, har en domstol i California fratatt henne omsorgen for begge barna hun har fra de tidligere ekteskapene, skriver bladet «Hänt i Veckan».

Den tidligere «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen har en datter med Lou Yeager og en yngre sønn med den amerikansk-canadiske sangeren Paul Anka (73).

Nå er det slutt på at de to barna får bo hos sin kontroversielle mor.

Saken fortsetter under bildet.

Allerede i august 2014 fortalte Anna Anka at Yeager i en årrekke har jobbet med å vende datteren deres, Elli, mot henne.

Saken fortsetter under bildet.

- Å utsette sitt barn for negative uttalelser om sin egen forelder bryter mot de mest grunnleggende regler vi har som foreldre. Det er den verste metoden man kan benytte seg av. Hun har blitt hjernevasket av sin far, men min kjærlighet til henne er evig, sa TV-stjernen til Expressen dengang.

Økonomisk krise

I tillegg til å miste omsorgen for barna, kan Anna bli hardt rammet økonomisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer