KASTET UT: - Jeg ble utestengt fra Facebook en gang, fordi jeg hadde for mange kommentarer og slikt. Du vet, på bursdagen min strømmet det inn flere tusen, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KASTET UT: - Jeg ble utestengt fra Facebook en gang, fordi jeg hadde for mange kommentarer og slikt. Du vet, på bursdagen min strømmet det inn flere tusen, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Anna Anka kastet ut av Facebook

Det populære nettsamfunnet måtte ta grep mot TV-stjernen.

Se videointervjuet med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: Den svenske TV-stjernen Anna Anka (39) er denne sommeren å se som en krevende arbeidsgiver i TV3-programmet «Anna Anka søker assistent». Her hjemme er hun derimot fortsatt mest kjent som en særdeles frittalende Hollywoodfrue.

Men kjendistilværelsen har derimot sin bakside, forteller Anka til Seher.no når vi møter henne på fasjonable Grand Hotel i Stockholm.

- Har du Facebook, Anna?

- Ja, jeg har Facebook, og man blir veldig avhengig av det! Man sitter likso der og blir helt stresset. Men jeg forsøker å ikke bruke for mye tid på det, jeg synes det er viktigere at folk besøker min hjemmeside. Der har jeg live-chat, og jeg vil at fansen skal ha kontakt med meg gjennom den siden. Facebook er dessverre alt for tilgjengelig for mange rare folk, sier hun.

39-åringen, som tidligere har gjort karriere i USA som både personlig trener og modell og som til høsten er klar med et splitter nytt treningsprogram, mottar hver dag rundt 500 venneforespørsler på det populære nettsamfunnet.

- Jeg ble utestengt fra Facebook en gang, fordi jeg hadde for mange kommentarer og slikt. Du vet, på bursdagen min strømmet det inn flere tusen. Derfor ble jeg utestengt i frykt for spam eller noe. Jeg måtte begynne på nytt, men nå har jeg vel 3.000 venner. Men det er litt dumt også, fordi folk blir sinte og lei seg når de tror jeg har blokkert dem. Og det er slike ting jeg vil unngå.

Det er likevel langt fra alle som kan skryte av å ha Anna Anka som venn på Facebook etter å ha lagt henne til. Skal man bli akseptert, lønner det seg nemlig å oppføre seg pent. 

- Du vet, mange skriver beskjeder til meg i samme slengen som de legger meg til. Og hvis de da skriver noe støtende eller ekkelt, da aksepterer man jo ikke den personen.

- Har det noen gang hendt at du har mottatt noe som virkelig har provosert deg?

- Nei, og det har faktisk overrasket meg. Jeg hadde trodd at jeg skulle mottatt flere negative tilbakemeldinger. Men det er faktisk slik, når jeg er ute også, at folk sier til meg at «du er jo ikke slik media har skapt deg. Du er en helt annen person». Og det er jo det jeg er, sier Anna Anka til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen
 
Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8772]