Anna Anka kan miste barna

- Hvis de tar barna fra meg, får de ta dem, sier Anna Anka.

KAN MISTE BARNA: Anna Anka skulle egentlig vært i domstolen i USA for å kjempe om å beholde barna. Her er hun sammen med sønnen Ethan. Foto: TV3
KAN MISTE BARNA: Anna Anka skulle egentlig vært i domstolen i USA for å kjempe om å beholde barna. Her er hun sammen med sønnen Ethan. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Samtidig som Anna Anka (40) holder på med forberedelsene til «Skal Vi Danse» i Norge, kjemper hun en kamp om å beholde sine to barn i USA.

Ankas to eksmenn kjemper nemlig om foreldreretten til Ethan (6) og Elli (9). Det betyr at Anka kan miste sine to barn.

- Jeg skulle egentlig vært i domstolen i går. Jeg har sagt til min advokat at jeg ikke kan dra hjem på grunn av påstander jeg mener er dumme, sier hun til Dagbladet.

Stjernen ble nylig beskyldt for å være en dårlig mor.

- Ja, folk er misunnelige, de syntes at det var for jævlig at jeg dro til Norge og forlot mine barn. Men nå har det seg slik at det finnes tusenvis av skuespillere og kvinner i samme posisjon som meg selv som drar fra barna sine. Man kan være en arbeidende mamma - ja - men hvorfor skal man være på et kontor fra 8 til 17? Jeg har aldri vært en slik person, sa hun til Seher.no.

Og Anka har ingen tro på at hun kommer til å nå frem i det amerikanske rettssystemet.

- Jeg er en overlever. Hvis de tar barna fra meg, får de ta dem. Det kommer en dag da barna kommer tilbake til meg. Jeg har en bra advokat, men rettssystemet er så korrupt at det egentlig ikke nytter. Det det handler om er til sjuende og sist hvem som har mest penger. I tillegg er jeg utlending i USA, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beskyldes for å være en dårlig mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer