«Svenske Hollywoodfruer»:

Anna Anka hudfletter de andre Hollywoodfruene

- De har ødelagt showet.

HUDFLETTES: - Showet hadde ikke fantes om det ikke var for meg, sier Anna Anka i denne sesongen av «Hollywodfruer». Video: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var gjennom realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer» at den polsk-svenske modellen Anna Anka (47) for alvor ble et kjent navn i svensk og norsk offentlighet.

Ni år etter at hun dukket opp i programmets første sesong, der hun definitivt sørget for overskrifter, gjør den frittalende 46-åringen tv-comeback.

I kveld er det premiere på nok en sesong av det populære realityprogrammet, og allerede i første episode bemerker Anna Anka seg godt.

Søppel

Ifølge henne selv er det nemlig hun som startet opp programmet, og har etter at hun selv forlot showet blitt svært skuffet over deltakelsen til de andre fruene.

I sesongens aller første episode får deltakerne merke godt at programmets «skaper» er tilbake.

- Jeg synes de siste sesongene har vært søppel og da tenkte jeg at jeg måtte tilbake, sier Anka og legger til at det bare er kjedelige mennesker som har vært med.

Se video av Anna Ankas uttalelser øverst i saken!

Den svenske Hollywoodfruens uttalelser går langt ifra ubemerket hen hos de andre fruene, og blant andre Maria Montazami (52) slår tilbake mot henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer