«Svenske Hollywoodfruer»:

Anna Anka hudfletter de andre Hollywoodfruene

- De har ødelagt showet.

HUDFLETTES: - Showet hadde ikke fantes om det ikke var for meg, sier Anna Anka i denne sesongen av «Hollywodfruer». Video: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var gjennom realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer» at den polsk-svenske modellen Anna Anka (47) for alvor ble et kjent navn i svensk og norsk offentlighet.

Ni år etter at hun dukket opp i programmets første sesong, der hun definitivt sørget for overskrifter, gjør den frittalende 46-åringen tv-comeback.

I kveld er det premiere på nok en sesong av det populære realityprogrammet, og allerede i første episode bemerker Anna Anka seg godt.

Søppel

Ifølge henne selv er det nemlig hun som startet opp programmet, og har etter at hun selv forlot showet blitt svært skuffet over deltakelsen til de andre fruene.

I sesongens aller første episode får deltakerne merke godt at programmets «skaper» er tilbake.

- Jeg synes de siste sesongene har vært søppel og da tenkte jeg at jeg måtte tilbake, sier Anka og legger til at det bare er kjedelige mennesker som har vært med.

  • Se video av Anna Ankas uttalelser øverst i saken!

Den svenske Hollywoodfruens uttalelser går langt ifra ubemerket hen hos de andre fruene, og blant andre Maria Montazami (52) slår tilbake mot henne.

- Anna, vi har klart oss uten deg i elleve eller tolv sesonger, vårt show er perfekt, sier Montazami før Anna Anka raser over kollegaens uttalelser.

Anna Anka er ifølge henne selv endelig tilbake for å redde serien. Den svenske tv-profilen, kjent for sitt nå terminerte ekteskap med Paul Anka, har tidligere i år lovet seerne drama.

Programmets store bråkmaker har de siste sesongene vært Gunilla Persson (59), men hun har nå valgt å bytte kanal, og er derfor ute av buketten. Anka mener derimot at trofaste seere ikke har noe å bekymre seg for; Drama skal de få nok av.

Saken fortsetter nedenfor.

Krig med de andre fruene

Det var i et intervju med Expressen, gitt i forbindelse med lanseringen av den kommende sesongen, at den omdiskuterte svensken fyrte løs. Avisen kalte det «Anna Ankas vrede», og det er ikke langt ifra.

Hollywood-fruen gikk nemlig langt i sin beskrivelse av de andre realityprofilene.

- Jeg kommer aldri til å være den snille jenta, men jeg er heller ikke hun dumme. Jeg er ikke mer enn et menneske, og det er det jeg kommer til å vise. Noen av de andre trigger frem dårlige sider av meg. De ødela vingene mine, men de har glemt at jeg har klør, fortalte hun, og fortsatte:

- Noen av dem er så forferdelige, og viser ingen godhet, medmenneskelighet eller forståelse. De er følelsesmessige forlatte sjeler som lever av oppmerksomheten. Produksjonen gjorde en feil, de skulle ikke ha kastet inn en kanin for å bli drept av en rev.

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer" der Åsa Vesterlund og Gunilla Persson krangler om svart magi. Vis mer

- For dårlig

Hun var for første gang å se i serien i 2009, og skapte den gang store overskrifter i Skandinavia. 47-åringen kom med en rekke kontroversielle uttalelser, og luksuslivet hennes så ut til å provosere enkelte.

Det var mange som fulgte spent med, og suksessen var et faktum da det ble kjent at «Svenske Hollywoodfruer» var et av svenske TV3s mest sette programmer noensinne.

Det ble imidlertid med den ene sesongen for Anka, men nå er hun klar igjen, i den 12. sesongen i rekka. Maria Montazami (52), Elena Belle (32) og Sofie Prydz (36) skal også være med. 47-åringen har tidligere ment at det er for dårlig.

- De fleste av fruene lever rolige liv og er desperate, de gjør ikke det de elsker og de elsker heller ikke hva de gjør. Deres inntrykk av meg er nok forvirrende, for de ser bare én side av meg når jeg jobber foran kamera. De velger å se hva de vil når det kommer til meg, og det er ikke hele sannheten. Jeg sluttet å forsøke å forklare meg da jeg innså at de bare ser ting fra én vinkel, har Anna Anka tidligere uttalt.

LES OGSÅ: - Jeg vil definitivt ha en jente til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer