Anna Anka:

Anna Anka gjør comeback i «Svenske Hollywoodfruer»

Returnerer til tv-serien som gjorde henne berømt - og utskjelt.

TILBAKE DER DET STARTET: Den svenske tv-profilen Anna Anka (46) returnerer til programmet som gjorde henne berømt. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
TILBAKE DER DET STARTET: Den svenske tv-profilen Anna Anka (46) returnerer til programmet som gjorde henne berømt. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var gjennom realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer» at den polsk-svenske modellen Anna Anka (46) for alvor ble et kjent navn i svensk og norsk offentlighet.

Ni år etter at hun dukket opp i programmets første sesong, der hun definitivt sørget for overskrifter, gjør den frittalende 46-åringen tv-comeback.

Det er i en pressemelding fra tv-selskapet MTG, gjengitt av svenske Expressen, at Anka bekrefter at hun returnerer til Hollywood-frue-landskapet.

FØRSTE SESONG: Anna Anka avbildet i 2009, slik vi er vant til å se henne. Foto: Thomas Engström / TV3
FØRSTE SESONG: Anna Anka avbildet i 2009, slik vi er vant til å se henne. Foto: Thomas Engström / TV3 Vis mer

Friske uttalelser

Og hun gjør det i kjent stil:

- Ikoner gjør aldri comeback, de venter bare på den perfekte anledningen til å ta over plassen i søkelyset, etter de som er gått ut på dato, uttaler Anka i pressemeldingen.

Det er ingen tvil om at 46-åringen skapte voldsomme bølger da hun først dukket opp i «Svenske Hollywoodfruer» i 2009.

Anka ble tidlig kjent for sine friske uttalelser, og måtte tåle mye motbør for å snakke om oralsexplikt i ekteskapet, at menn ikke bør bytte bleier - eller at en kvinne kan skylde seg selv hvis mannen er utro. Blant annet.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i 2016 beklaget Anka at hun «for evig og alltid vil forbindes med sine blow jobs-uttalelser».

- Media skapte en historie rundt det som var en liten del av et intervju. Det jeg sa før og etter, kom ikke fram. Jeg følte meg misbrukt og dømt av media, sa hun.

Bitter strid

Men selv om Anka omtrent forsvant ut av «Svenske Hollywoodfruer» like fort som hun kom inn, har hun likevel dukket opp i offentligheten med jevne mellomrom.

Samtidig som 46-åringen deltok i norske «Skal vi danse», i 2011, sto hun midt i en stygg og svært offentlig skilsmisse fra den amerikanske smørsangeren Paul Anka (76), som også var å se i ovennevnte tv-program.

De neste åra havnet eksparet stadig i bitre og høylytte feider - med den ene beskyldningen etter den andre - og seinest i fjor var det lite som tilsa at isfronten hadde smeltet.

Etter en hard og langvarig kamp om omsorgsretten for eksparets felles sønn, Ethan, tapte Anna Anka den rettslige kampen i juli i fjor.

- Jeg gir meg ikke før jeg får tilbake barnet mitt, har Anka riktignok gjentatt gang på gang.

Tidligere samme år ble det kjent at 46-åringen hadde fått seg ny, og en langt yngre kjæreste, som hun seinere viste fram på Instagram.

Lever på reality

På spørsmål om hva Anka egentlig driver med om dagen, fra Dagbladet Magasinet i 2016, svarte hun følgende:

- Min livsstil er en fulltidsjobb.

Anka jobbet som personlig trener da hun traff Paul Anka, og fortalte i ovennevnte intervju at hun opparbeidet sin egen formue i de åra hun jobbet som modell og trener. Da Dagbladet Magasinet traff henne hjemme i Los Angeles for to år siden, levde hun på honorarer for sin deltakelse i diverse realityshow.

Nå blir hun også å se i den tolvte sesongen av «Svenske Hollywoodfruer», altså, som kommer på tv til høsten.

- Jeg er tilbake for å lage liv, og det føles fantastisk. Jeg tok en pause, men nå er jeg klar for å brette opp ermene og jobbe. En av grunnene til at jeg takket ja er for legge mine versjoner av ting som har skjedd opp gjennom åra, på bordet, sier Anka i pressemeldingen.

Expressen skriver at også frue-veteranen Maria Montazami (52) ventes å dukke opp i den kommende sesongen. Om tv-seerne får et gjensyn med bråkebøtta Gunilla Persson (59) gjenstår derimot å se.

Vi skulle gjerne likt å se Persson og Anka i samme rom, for øvrig ...

LES OGSÅ: Gunilla Persson slår tilbake etter hetsen

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer