JUBLER: Anna Anka har fortsatt delt omsorgsrett for datteren Elli. Foto: TV3/Thomas Engström
JUBLER: Anna Anka har fortsatt delt omsorgsrett for datteren Elli. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer

Anna Anka får beholde datteren

Utrolig glad etter å ha vunnet i retten.

Publisert
SEHER.NO: I begynnelsen av september kom nyheten om at Anna Anka kjempet en kamp i retten om å beholde omsorgsretten for barna Ethan (6) og Elli (9).

Nå er det klart at Anka har vunnet den ene av de to rettssakene. Hun har gått seirende ut i saken mot sin første eksmann. Det betyr at det tidligere paret fortsatt vil ha delt omsorgsrett for Elli.

- Jeg kommer fortsatt til å ha delt foreldrerett for datteren min, sier Anka i en uttalelse til VG Nett via TV 2s pressekontakt, Unn Grethe Berge.

Anka snakket ut om saken i et tidligere intervju med Seher.no. Der kom hun med et stikk både til det amerikanske rettssystemet og sine to eksmenn.

- Det handler om at man kan gi penger til dommeren, det er så jævlig korrupt det systemet i USA. Det finnes ingen rettferdighet. Den som legger mest penger på bordet vinner. Er det hva det skal koke ned til, da spiller jeg ikke det spillet lenger. Og hvis man som pappa kan ta mammaen fra sine barn, da synes jeg at man er helt syk i hodet, sa Anna Anka til Seher.no.

Nå jubler Anka over å ha vunnet i den ene rettssaken.

- Jeg er utrolig glad og fornøyd for at det finnes rettferdighet i rettssystemet i USA. Utover det har jeg ingen kommentar, lyder det fra danse-Anna, også kjent fra TV-skjermene gjennom serier som «Svenska Hollywoodfruar» og «Anna Anka søker assistent», sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er skammelig at det må gå så langt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer